lostyazilim
tr.link

Güzel bir projede fikirsiz kaldim tıkandığım yer

3 Mesajlar 466 Okunma
lstbozum
tr.link

Lokasyon123 Lokasyon123 İNTERAKTİF YAZILIM 80 TL Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 2883
  • Beğeniler 363 / 319
  • Ticaret 2, (%100)
Arkadaşlar aklimda bir proje var lakin tam oturtamıyorum. Organik gdosuz urun satışı mesela domates biber salata süt falan ama şöyle bir sorun var bunları sağlayacak teknik destek ve ekipman var halihazırda köyde yaşıyorum bunlari uretebilirim lakin satisi konusunda direk e ticaret sitesinden yapmak istiyorum ama sıkınti şurada basliyor kargo kismi yani ürettikten sonra bunlari aliciya ulastirmak onu cozemedim yardim ve fikirlere acigim tıkandgim yer kargolama yk sa yumurta vsvs üretimi sağlayabiliriz ve cektigimis videolar ile organik besin sağladigimizi gösterebiliriz

https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
wmaraci
reklam

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam artık bütün büyük marketlerde organik ürün rafları oluşturulmuş. Ayrıca bu ürünleri, depolama, müşteriye ulaştırma açısından büyük sorunlar yaşarsınız ki, bide işin yasal boyutu var. Zorlanacaksınız gibime geliyor. (ıslak iş oldugundan üretim tüketim endexi hep standart olmalı )

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...

Sercancetin Sercancetin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Mobile Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 278
  • Beğeniler 55 / 63
  • Ticaret 9, (%100)
hevesini kırmak gibi olmasın ama fikri acilen bırakmalısın. gerçekçi olalım çok büyük zarar edersin. son bir kaç ay içinde tazedirek gibi bi site vardı şirketti yapamadılar kapattılar sonra migrosa sattılar. Bak bölgesel çalışıcaksan örneğin kendi ilinde veya ilçende olur ama onun içinde web sitesine gerek yok face ver reklamı eve servis yap. yani geniş bölgeye yayılma önce bi kendi bölgende büyü

Instagram: @sercancetincom
Youtube: sercancetincom
Website: http://sercancetin.com
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al