lostyazilim

Haber Sitesi Güçlendirmek

13 Mesajlar 1.197 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Addison123 Addison123 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 356
  • Beğeniler 28 / 42
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba;

Sektörde çok güçlü haber siteleri var yeni başlayan siteler içinde bu sitelerinin sıralamada önüne geçmek çok zor. Kendimde site olarak haber sitesi açmak istiyorum yaklaşık 3 aydır çeşitli planlamalar yapıyorum kendi seviyemde ama bugün en büyük rakibimin sitesini kontrol ettiğimde yaklaşık 11Milyon Backlinki var. Doğal olarak bende bu siteyi 3-4 senede anca geçerim gibi geliyor oda garanti değil tabii. Böyle herhangi bir sektörde lider siteleri devirmek için siz neler yapıyorsunuz?

Hedeflediğim haber sektörünün anahtar kelimelerinin rekabeti "Orta" olarak gözüküyor ortalama aylık aranma sayısı 823.000 . Bu rakamın %25-30'unu gibi kendi siteme çekmek asıl hedefim.

wmaraci
reklam

Webbiu Webbiu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 643
  • Beğeniler 194 / 98
  • Ticaret 10, (%100)
Merhaba,
Tavsiyem büyük kelimeler değilde küçük kelimelerden başlayın büyük kelimelere geçin.

• Üyelik 14.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 356
  • Beğeniler 28 / 42
  • Ticaret 1, (%100)

Webbiu adlı üyeden alıntı

Merhaba,
Tavsiyem büyük kelimeler değilde küçük kelimelerden başlayın büyük kelimelere geçin.

Merhaba aranma hacmi yaklaşık 2.5 katı olan bir anahtar kelime daha var sitemin içeriği ile uyumlu olarak ama rekabet "Düşük" olarak gösterilmiş. Genel olarak planım arama hacminin büyük olduğu alanlara yönelip büyük miktarda hit getirmekti siteye. Bir sorum olacaktı birde Adsense TBM oranını sitedeki hangi anahtar kelimeye göre belirliyor biliyor musunuz?

kamilaydin kamilaydin Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Muhabir
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 266
  • Beğeniler 54 / 26
  • Ticaret 22, (%100)
Hocam onu bunu bırakın. 1 yıl kadar işlem yapın, sonra bir gazete ile görüşmelere gidin. Şimdiden gazeteler ile aranızı haşırneşir yapın. Yoksa 10 yıl bile geçse 100. haber sitesi olamazsınız...

wmaraci
wmaraci

H1N1i H1N1i Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Yazılım & Seo
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** T**
  • Mesajlar 77
  • Beğeniler 21 / 17
  • Ticaret 0, (%0)
Haber sitelerinde direk çıkmak istiyorsan Hurriyet milliyet gibi spam içerik uygula . Örnek veriyorum. Karadayıda şok gelişme ölecekmi gibisinden :)

telatabi telatabi istalya.com Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Social Media & Web Solutions
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 683
  • Beğeniler 282 / 122
  • Ticaret 19, (%100)
Tavsiye: Eğer haber kaynaklarınız sağlam değilse bulaşmayın. Sadece diğer sitelerden haber kopyalayarak özgün olamazsınız.

Ama, DHA, CİHAN, AA gibi haber ajanslarını takip eder, sitenize de özgün bölümler oluşturur, SEO açısından da geliştirirseniz ilk sıralara çıkmak hayal değil. Destek isteyene destek olurum arkadaşlar özel mesaj atın.

• Üyelik 24.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Muhabir
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 266
  • Beğeniler 54 / 26
  • Ticaret 22, (%100)
Hocam şimdi siz haber kelimesinde 1 ay boyunca tepede kalacaksanız süper. Ama bunu başaracak kişiler büyük gazete ve ajanslarda malesef :)

• Üyelik 14.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 356
  • Beğeniler 28 / 42
  • Ticaret 1, (%100)

H1N1i adlı üyeden alıntı

Haber sitelerinde direk çıkmak istiyorsan Hurriyet milliyet gibi spam içerik uygula . Örnek veriyorum. Karadayıda şok gelişme ölecekmi gibisinden :)

Ben haber okurken öyle atılan manşetler her zaman rahatsız etmiştir beni o yüzden öyle başlıklar atmayı düşünmüyorum :D

kamilaydin adlı üyeden alıntı

Hocam şimdi siz haber kelimesinde 1 ay boyunca tepede kalacaksanız süper. Ama bunu başaracak kişiler büyük gazete ve ajanslarda malesef :)

Google.com'da aradığımda kelimeyi Wikipedia sayfası çıkıyor ilk başta sonrada 2.sırada bir haber sitesi var diğer sıralar genellikle haber sitesi olmayan sitelerde. Sağlam bir kitle oluşturduktan sonra günlük 20-30bin tekil ziyaretçi bana yetecektir istediğim gibi siteyi oluşturmak için :D

• Üyelik 24.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Muhabir
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 266
  • Beğeniler 54 / 26
  • Ticaret 22, (%100)
Benim aylık 200 bin kişi geliyor, site tam özgün ama daha haber kelimesinde ilk 500'e giremedim 7 aydır ?

Ek Olarak: İşte o işler öyle kolay değil :) Gazetelere harcanan SEO ücreti ve alınan SEO kişilerini biliyor musun hocam? Onu geçtim; Günlük haber girişleri, yazarlar vb. Yani bir gazete sitesi ile bir haber sitesini kıyaslamak doğru olmaz. Hele ki adamlar gazete basıyor ve siz basamıyorken bırakalım üste çıkmayı, haberlere ulaşmak bile bizim için zor :)

• Üyelik 14.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 356
  • Beğeniler 28 / 42
  • Ticaret 1, (%100)

kamilaydin adlı üyeden alıntı

Benim aylık 200 bin kişi geliyor, site tam özgün ama daha haber kelimesinde ilk 500'e giremedim 7 aydır ?

Ek Olarak: İşte o işler öyle kolay değil :) Gazetelere harcanan SEO ücreti ve alınan SEO kişilerini biliyor musun hocam? Onu geçtim; Günlük haber girişleri, yazarlar vb. Yani bir gazete sitesi ile bir haber sitesini kıyaslamak doğru olmaz. Hele ki adamlar gazete basıyor ve siz basamıyorken bırakalım üste çıkmayı, haberlere ulaşmak bile bizim için zor :)

Hitlerinizin kaynağını önerebilir miyim?

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al