-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba;
Sektörde çok güçlü haber siteleri var yeni başlayan siteler içinde bu sitelerinin sıralamada önüne geçmek çok zor. Kendimde site olarak haber sitesi açmak istiyorum yaklaşık 3 aydır çeşitli planlamalar yapıyorum kendi seviyemde ama bugün en büyük rakibimin sitesini kontrol ettiğimde yaklaşık 11Milyon Backlinki var. Doğal olarak bende bu siteyi 3-4 senede anca geçerim gibi geliyor oda garanti değil tabii. Böyle herhangi bir sektörde lider siteleri devirmek için siz neler yapıyorsunuz?
Hedeflediğim haber sektörünün anahtar kelimelerinin rekabeti "Orta" olarak gözüküyor ortalama aylık aranma sayısı 823.000 . Bu rakamın %25-30'unu gibi kendi siteme çekmek asıl hedefim.
Webbiu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhaba,
Tavsiyem büyük kelimeler değilde küçük kelimelerden başlayın büyük kelimelere geçin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Muhabir
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Hocam onu bunu bırakın. 1 yıl kadar işlem yapın, sonra bir gazete ile görüşmelere gidin. Şimdiden gazeteler ile aranızı haşırneşir yapın. Yoksa 10 yıl bile geçse 100. haber sitesi olamazsınız...
H1N1i
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Yazılım & Seo
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Haber sitelerinde direk çıkmak istiyorsan Hurriyet milliyet gibi spam içerik uygula . Örnek veriyorum. Karadayıda şok gelişme ölecekmi gibisinden :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Social Media & Web Solutions
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Tavsiye: Eğer haber kaynaklarınız sağlam değilse bulaşmayın. Sadece diğer sitelerden haber kopyalayarak özgün olamazsınız.
Ama, DHA, CİHAN, AA gibi haber ajanslarını takip eder, sitenize de özgün bölümler oluşturur, SEO açısından da geliştirirseniz ilk sıralara çıkmak hayal değil. Destek isteyene destek olurum arkadaşlar özel mesaj atın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Muhabir
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Hocam şimdi siz haber kelimesinde 1 ay boyunca tepede kalacaksanız süper. Ama bunu başaracak kişiler büyük gazete ve ajanslarda malesef :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Muhabir
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Benim aylık 200 bin kişi geliyor, site tam özgün ama daha haber kelimesinde ilk 500'e giremedim 7 aydır ?
Ek Olarak: İşte o işler öyle kolay değil :) Gazetelere harcanan SEO ücreti ve alınan SEO kişilerini biliyor musun hocam? Onu geçtim; Günlük haber girişleri, yazarlar vb. Yani bir gazete sitesi ile bir haber sitesini kıyaslamak doğru olmaz. Hele ki adamlar gazete basıyor ve siz basamıyorken bırakalım üste çıkmayı, haberlere ulaşmak bile bizim için zor :)