-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
PMP
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Merhaba Arkadaşlar,
yeni bir web sitesine yatırım yapacağım. Bu web sitesini ofisimde çalıştıracağım arkadaşlar vasıtasıyla zamanla büyütmek istiyorum. Yani editörler çalıştıracağım. Ancak ne sitesi açacağıma karar veremedim. Belirli bir çalışmayla zaman içerisinde kazancı yüksek bir site olma düşüncesiyle yola çıkacak olursak sizce ne sitesi açmak gerekir? Bir haber sitesi mi yoksa bir oyun sitesi mi? Bunların dışında ne tür siteler olabilir? Önerileriniz benim için önemlidir. Önerilerinizi dikkate alarak son kararımı vereceğim ve çalışmalara başlayacağım. Şimdiden bunun için tecrübeleriyle yardımcı olmaya çalışan, beynini yoran, fikirlerini paylaşan herkese teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam iyi düşünün hangi alanda kendinizi iyi görüyorsanız o alana yönelin
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Haber sitesiyse; Kategorik ya da Yerel Haber Sitesi
Adsense geliri için en iyi geri dönüş;
Sağlık
Sigorta
Forex
Otomotiv
Bunların harici iyi incelenmiş niche siteler.
Eğitim sitesi de iyi kazandırır. İsterseniz o konuda yardımcı olurum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
76, (%87)
Eğer bütçe konusunda bir sıkıntınız yoksa size önereceğim; ''Haber'' sitesidir ve haber sitesinin en çok ihtiyacı olan güncelliktir. 5 - 6 tane editör çalıştırarak bu sorunu halledebilirsiniz fakat aylık olarak azami harcayacağınız ücret; ''1000 ila 5 bin ₺ arasındadır.'' Zira bu sadece sitenizin editör ihtiyacına karşılık verebilecek bir miktardır.
Diğer bir yandansa; ''News'e girmek için büyük bir ücret vermeniz gerekiyor veya kendinizde almayı deneyebilirsiniz.'' Sitenizin diğer sitelerden farklı olarak bazı bir kaç özelliğinin bulunması gerekiyor ve tema, SEO derken baya bir para harcaması yapmanız gerekiyor. Bunlara tamam derseniz, hiç düşünmeyin şimdi başlayın. News'e girdikten sonra harcadığınız para kısa bir süre sonra kendisini telafi edecektir.