Hocam bir tavsiye de ben vereyim. Mesela açtığın haber sitesinin konusu eğitim olsun. Bir haber sitesinden bir makaleyi olduğu gibi kopyalamak sitenizin Google'da indexlenmesi açısından da çok ciddi sıkıntı yaratabilir. O yüzden mesela ajansların sitesinden almak yerine
meb.gov.tr'deki gelişmeleri takip edin, oradaki gelişmeleri ilk siz duyurun. Çoğu ajans da zaten devlet sitelerindeki gelişmeleri haber yapabiliyor. Ek olarak üniversite sitelerini takip edin, gerekirse RSS bildirimlerine abone olun. Çünkü üniversite sitelerindeki haberleri kendi sitenizde duyurursanız bu üniversitenin de işine gelecektir. Haber sitelerindeki haberleri sitenize geçirecekseniz gereksiz birçok yeri atın ve gerekirse özet haline getirin. Bugün haber sitelerindeki eğitim haberlerinin büyük kısmı zaten MEB,YÖK,ÖSYM gibi kurumların kendi internet duyuruları.
Ayrıca sitenizin kategorisine uygun birçok gönüllü yazar bulabilirsiniz. Mesela biz kendi sitemiz için
3 tane bulmuştuk.
Sinemayla ilgili bir haber sitesi açtıysanız "blogspot" uzantılı kaliteli birçok sinema blogunu takip edip yazarlara teklif götürün. Birçok blogger işi para amaçlı yapmadığı için yazılarını daha fazla kişiye okutma adına severek kabul edeceklerdir.
Çeşitli yabancı sitelerden kendiniz çeviriler yapın.Ek Olarak: İllaki haberin tamamını alıntı yapmanız gerekiyorsa örneğin "Medyatava.com'un haberine göre" yazmaktan da çekinmeyin bence. Böylece emeğe saygılı olduğunuzu göstermiş olursunuz. Mesela medyatava, kendi özel haberini kullanan Milliyet,Hürriyet gibi sitelere dava açmış.
http://www.medyatava.com/haber.asp?id=84923 /
Ama sürekli güncellenen bir haber sitesi yapacaksanız o zaman ajanslar şart hocam. Yani günlük 50-60 haber gibi.