-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Bu kadar güzel bir paylaşım a nasıl bir yorum yapılır bilemedim
1 kişi bu mesajı beğendi.
http://www.cepradyom.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sağlık Personeli
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hiç bıkmadan sıkılmadan okudum.. ellerine sağlık hocam.. çoğu kişiye öncü olacaktır yazınız
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Yazı mükemmel insan emeğinin karşılığını alır zamanla. Mesela biz tek çalımı google adsense den yedik bi anda ihlal uyarısı vermeden banladiği için.
Ama sıralamada öyle değil domain 4 aylık 2-3 aydır az çok aktif edilmeye başlandı. Çabalarimizin karşılığı olarak bir çok siteyi geride bıraktık. Üstelik kolay kelimelerde değil. Olay şu ki ilk sayfa için domain kelimesi tam anlamıyla keyword adam bla bla yazıyor domain de blabla bu siteyi ilk sayfaya getirmek için 800 TL istedi. Aranma hacmi çok yüksek ve zor kelimeler dedi. Olana bak 30 TL backlink çalışması yapmıştım ilk zamanlarda onun dışında sadece sosyal medyada paylaşım yapıyoruz ve ilk sayfaya geldik. İlgisizlikten gerilesede alexada 610k kadar yükseldik. Hit %50 google dan geliyor.assassin's creed black flag türkçe yama taramasında 5-6-7 civarinda siralamadayiz. Yani tamam yılların siteleri var geçmek zor ama hedefiniz ne kadar büyükse başarma olasaliğiniz da o kadar fazladır!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Journalist
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Elinize sağlık teşekkürler.
unal
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Barista
-
-
Ad Soyad
Ü** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Baştan sonra kelime kelimesine, harfi harfine okudum. Oldukça açık ve bilgilendirici bir yazıydı. Diğer yazılarınızı beklemedeyiz artık :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
seo ve adwords
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
büyük bir keyifle okudum. heyecanlı bir dil kullanmışsınız. dediklerinizden şunu anladım özetle: karıncalar hep birlikte tek bir ekmek kırıntısına doluşur. ama biraz uzakta koca bir ekmek parçası durmaktadır. içlerinden bir tanesi (evet, tek bir tanesi) tesadüfen o koca ekmek parçasını bulur. Buradaki Tesadüf: aramaya inanmaktır.
herşey araştırmak ve yeniden denemekte bitiyor yani. araştırmak, girişimci ve yaratıcı bir ruha sahip olmak bizlere başarıyı getirebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Elinize, yüreğinize sağlık hocam. Allah bol ve bereketli kazançlar nasip eylesin cümlemize. :)
akrepkral
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Son zamanlarda okuduğum en güzel yazıydı. Tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Hiç sıkılmadan okudum.