Shydox
www.majerweb.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Youtube'da videolar çeken bir arkadaşımız. AliExpress ve Amazon'dan Ürün Getirip Logosunu Basıp Ebay'da Satıyor. Git Gide Kazancı Artıyor. Ayık 3000+ Gibi Bir Kar Oranından Bahsediyor.
Shydox
www.majerweb.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Haklısın fakat ben ondan bahsetmedim hocam. Benim dediğim e-ticaret al sat yani. Adam çinden ucuza getiriyor ebay üzerinden satış yapıyor. Karlı iş.
Shydox
www.majerweb.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
70$ altı gümrükte takılmıyor diye biliyorum. Part part sipariş ettiği zaman bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. Ki arkadaş yapıyor yani. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
domain alıyorum ve zar zor satıyorum. para falan kazanmıyorum. hobi olarak beğendiklerimi alıyorum. aslında para kaybediyorum da denebilir.
domain sektörünün de 5 yıl içinde olmasa da çok da uzak olmayan gelecekte biteceğini düşünüyorum. alayım kaydedeyim 5 sene sonra değerlenir devri geçti. mevcut jenerik com ların bile değer kaybedeceği görüşündeyim. arama motorları bugün uzantıları önemsemediği gibi yakın zamanda domainin kendisini de önemsemeyecek seo puanı vermeyecektir.
para kazanmadığım için ankete oy vermedim.
e ticarete gelince. gelecek burada. küçük esnaf olayı bitecek. avmler de artık satış değiş teşhir ve deneme ürün tanıtım mekanları olacak. satışların tamamı internet üzerinden yapılıp kapıda teslim edilecek.
gelecekte youtube web adsenseden daha önde olacak. web adsense bitebilir bile. suistimali çok fazla reklam verenler azalabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
androidden kazaniyorum onu eklememişsiniz hocam eskiden olsa daha çok yatırım yapardım andrpide bu kadar çöp değild hiç değilse ve geleceği çok uzun bi sektör
[url=https://www.hizliresim.com/8gm823r][img]https://i.hizliresim.com/8gm823r.gif[/img][/url]
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Türkolog
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Reklamcılık ama bakalım girebilecek miyim sektöre :)