-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
İnternet Girisimcisi
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Arkadaşlar şu an internet sitesi açmaya karar verdim açık söylemek gerekirse 3-4 ay sonra bana hiç olmassa aylık 10+ $ da olsa kazandırmalı.içerik eklemede sıkıntım yok düzenli ve ilgi çekici şeyleri eklerim disipllinli biriyim. hangi alana yonelsem sizce daha çabuk ve sürekli sonuç alırım.uğraşmak hiç öneml değil benim için. aranma hacmi hangi alanın daha yüksek yada ? benim aklımdakiler kadınlara özel portal - forum yada eğitim üzerine olabilir diye düşündüm birde sağlık ve güzelikte aklımı kurcalıyor.
daha önce gelirli siteleri olmuş kişilerden bana öneri sunmasını ve yarım etmesini bkliyorum şimdiden teşekkür ederim
Muhammedd
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%80)
kadınlara özel çok var ama olanlardan farklı yaparbilirsen ve güncel biryer olursa aylık 100-200 tl de kazanırsın hatta daha fazlasını ama zaman gerektirir :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Teknik Destek Operatörü
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
İmzamdaki siteyi açalı 1 ay falan oldu eğitim sitesidir kendisi.
Ek olarak kadın, sağlık, cilt bakımı, makyaj vs. konuları içeren kadın portalı da açıcam kesin düşünüyorum.
mvk
www.mistik.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım&Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Kadın, magazin, moda ilgi görülen konulardır. Tabi bu konularda herkes yazı yazamaz. Moda&tasarım okuyan bir yazar bulursanız kısa sürede iyi gelir elde edebilirsiniz.
Yazara gerek yok, kendim yazarım derseniz; kendi ilgi alanlarınıza yönelmelisiniz. Bunu ise bize değil kendinize sormanız gerekiyor.
İyi bir strateji ve doğru sosyal medya kullanımıyla 5-6 ayda gelirli bir site elde edebilirsiniz.
Muhammedd
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%80)
Hocam benim ayrıca KizKiza.org var site açılalı 3-4 gün oldu daha 30-40 hit geliyor googleden ve youtubeden :)