-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bir ara bayağı .com domain aldım. Bunu kurarım şöyle olur o olur arada 1-2 tane de bak bu para eder mantığıyla kaldı öyle. Sonra dedim satayım verdim ilan. (onları da abuk sabuk fiyatlara verdim satılsın satılmasın, alacak çıkarsa ırın kırın vermek istemedim)
Velhasıl domain ismi aramak eğlenceli geliyor, şimdi isimtescil 0.01 e düşürdü xyz fiyatlarını sabahtan beri aklıma geldikçe yazdım toplu olarak aldım güzel jenerik domainler de aldım. Toplasan 5 lira falan anca gitti. Velhasıl gideri var mı? Ben ilk başlarda xyz domainlere mesafeliydim ancak google kullanıyorsa vardır bir bildiği diye diye içim ısınmaya başladı.
Aldıklarımdan bazıları şunlar
nedir
japonca
isvicre
bulgarca
hollandaca
latince
yunanca
torrentoyun
oyuntorrent
kredial
kredisorgula
kredisorgulama
alessorulari
teogsorulari
kpsssorulari
kpss2017'den 2022'ye kadar
anlamlisozler
vizyonfilmleri
sinemafilmleri
vizyondakifilmler
vizyondanevar
tarihiyerler
turistik
sosyoloji
felsefe
mandarince
vs... vs... vs...
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Bende öyle düşünüp onlarca reglicektim. Zaten 5-10 lira kimseye dokunmaz bakarsın kat kat kazancını çıkarır, bende yakın bakıyorum bu konuya. İndirim bitmeden bende toplu satın alıcam.
aciltavuk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben de kullanıyorum. içerik sağlam olunca uzantı çok da önemli değil.ama ikinci yıl uzatma ücretini boş yere ödemek istemiyorsan hemen projelendirmen lazım ki birşeyler kazanmaya başlasın ikinci yıl uzattıpına değsin diye düşünüyorum.
aciltavuk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@athynas Ee ikinci yıl almayacaksan amacın bu yıl içinde satmak mı? satamazsan düşecek :D
o da iyi fikir ama projelendirmek aslında çok da zor değil. de isimtrescilde olmasa benim çok işime yarardı güvenemiyorum onlara.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Yıllardır isim tescille çalışıyorum hiçbir sıkıntı görmedim. Bence dolaşan laflar biraz abartı, ister fetöcü, ister kayyum ki ikisinden de hazzetmiyorum ama olay da bu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafik&Editör&WP
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bu konuya bende uzak olmama ragmen , natronun yilsonu kampanyasindan yararlanip ucretsiz iki tane domain aldim. Maddi skintilardan oturu hostingere bagladim. Ikinci hafta olmasina ragmen suan pek bi hareketlilik goremedim fakat iceriklerin hepsi kendi kalemimden cikma o yuzden icim rahat. Elbet birgun degerini bilen bir okur cikar :) bence yeni ve populerlesck uzantilardan biri. Satin alarak dogrusunu yapmissiniz. Imkanim olsa projelerim icin 5/10 tane de ben alirdim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Matematiğe çok uyan bir uzantı. Alınmıştır herhalde.