Unstopables twitter hesabı yok malesef twitterin katkısını pek düşünmedim açıkcası hocam :)
tecnomedya aynen hocam bütçeyi sosyal medya ve adwords e bölmeyi düşünüyorum :)
Mehmet_TÜRK merhaba evet mehmet bey neden mybb diyeceğini tahmin ettim aslında sizlerin :) Bana mobil uyumlu bir tema ve temada facebook gibi bildirim paneli mesaj bildirim paneli vesaire lazımdı , xenforo ve vbüllettinde ben bunu bulamadım ama mybbde bu mevcut Şuan mobil uyumlu temamıza baktıysanız beni daha iyi anlarsınız ve ikinci husus başarıyı sağladıktan sonra geçiş yapma taraftarıyım yoksa lisans almaktan kaçmak değildi amaç :) teşekkür derim öneriniz için :)
MehmetBartu aynen mehmet hocam farklı kanallar üzerine yazıp çizicz reklam işini :)
gokenim hocam açıkcası net 3 bin tl para sitemizin görüp görebileceği bütçe bu başkada harcamayız bakalım doğru kullanırsak güzel yerlere geleceğini düşünüyorum hayırlısıyla :)
Crixus aynen en mantıklısı bölmekmiş daha iyi anladım :)
AdnanSimge adnan bey aynen :) reklam yapalım derken sahte çekiliş diye adımızı çıkarırlar reklam daham mantıklı eheheh :D
@[aktuelsöylesi](userid:39193) nasıl yani hocam :)
Muhammed hocam logo konusunda ben sadeliğe gidicem hatta siteden kaabalıkların hepsini kaldırıp en sade haliyle sunucam insanlara , bu şekilde daha iyi olacağı düşüncesindeyim sadelik + beğeni :)
main hocam vbülletin bana bildirim paneli sunacakmı mobil uyumlu temasında , varsa alabilirim aslında :)
JellyBeen bakalım ne yapabilirsek artık :D :)