Öncelikle hepinizden beklettiğim için özür dilemek isterim hastam vardı sevki falan bide ders unuttum
Fatma adlı üyeden alıntı
ismail03 önem verip yoruma davet için teşekkür ederim tasarım şimdi eskisinden daha güzel görünüyor , daha öncede belirttiğim gibi ben teknik konulardan anlamam , sistem harika ama tasarım biraz daha göze hitab edebilir ,renkler biraz soluk yazılar açık renkte zor okunuyor sadeliği bozmadan biraz daha göze hitap etse daha iyi olurdu birde sosyal medya beğen paylaş butonları ve yorum bölümü olsa güzel olurdu yinede takdir sizin ben sadece görüşümü bildirdim ,zevkler ve renkler tartışılmaz tabiki.
Ben teşekkür ederim.Bi bayanın görüşünü almak çok önemli
->İleride Üyelik sistemi ekleyeceğim ama şuanlık ilk halini sunmayı hedefliyorum 1haftalık işi var maksimum tabi yoğunluk derslerle uzayabilir bitirince yine göz atmanız için göndereceğim ayrıca Mobil uygulamasını yaptıracağım
Renk seçimi :Tasarımda renk zevkim berbattır :) bu yüzden renk seçimi konusunda çok kararsız kaldım color.adobe.com dan palet ile yaptım site aktif olduğunda renk kodu önerisi alabilirim
Sosyal Butonlar : yorum alanını bitirdiğimde el atacağım yorum alanı tablosunu hazırladım yarın sadece kodlaması kaldı sonrasında Sosyal Butonları mutlaka ekleyeceğm Butonları nereye koymalıyım sizce?yada bir ziyaretçi gözüyle nerede olsa göze batmaz ve hoş durur ?
->Sağ taraf yapışık sayfa kaydıkca (scroll edildikçe) kayan (3)
->Hesaplama işleminin hemen altına (1,2)
->Hesaplama işlemi yapıldıktan sonra paylaşım (Hesaplam yapacak sonuç ekranı geldiğinde sonuçların hemen altında Sosyal paylaşım butonları (1,2)
->Panelde Günün sözü gibi bi alan oluşturarak kullanım (Bu mobil Tasarımda erişilmez :(
Örnek Paylaşım butonları
1.
Flat Sosyal butonlar2.
Tıkla paylaş butonlar3.
Sağa yapışık scroll Tıkla paylaş butonlarFont seçiminde bikaç font denedim beğenmedim oyüzden öyle kaldı eğer önerebileceğiniz (ücretli/ücetsiz ) font varsa mutlaka belirtin zira bi eksiği daha sayenizde gidermiş olurum
->
Bahamas Lİght denedim
Css ile çektim hocam 79kb boyutunda png dosyası toplam site max 250kb veri çekmekte tabi css ve Js ler sıkıştırılmadı
amacım bilindik bir hesaplama sitesi arayüzünün dışına çıkmaktı :)
bu arada eklenenler
->Günün sözü (Cookie ile 1 günlük 1 söz atanmakta cookie süresi dolduğunda yeni söz gelmekte )
->Günlük bilgi(Cookie ile 1 günlük 1 söz atanmakta cookie süresi dolduğunda yeni söz gelmekte )
-> Gebelik Hesaplaması sayfası bitirildi