kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Merhaba.
Başlıkta neredn geldiği önemli değil dedim ama kastım kesinlikle adult falan değil.
Arkadaşlar sağlık sektöründe sitelerim var. Ama siteler çok da hit çeken siteler değil. Çünkü bu konuda araştırma yapan insan çok az. Yani ilk sırada olsamda günlük 200 hit anca gelir. Ama bir kişi benim hizmetlerimi görse mutlaka kendine gereken bir şey için siteye girer.
O zaman hitli bir sitede reklam vermek gerekiyor. E bu da çok maliyetli. Kendim bir site açmayı düşünüyorum.
Sizce Hangi sektörde site açsam bir süre sonra günlük 1k hite ulaşırım.
Tabi bu soruya bazıları ters cevap verecek ama lütfen amacımı anlayın. Benim hizmette hitabım 7den 70e herkes. Bir yerde reklamımı yapmam gerekiyor.
Mesela bu yemek tarifleri de olabilir haber sitesi de. Farketmez yani sitenin sektörü. Sadece hit istiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
En çabuk kalıcı hit kazanan sektör film sitesi sektörüdür kısa sürede yüksek yerlere gelebilirsiniz ancak onunda kendine göre bazı sorunları mevcut tabiki :)
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ceo
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam bence haber sitesi açın deli para var ama zor iş
kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Aslında konya için bir haber sitesi yapmayı düşündüm ama tabi biraz zor.Bu fikir üzerine bir değerlendirme yapabiliriz aslında. Konya haberleri için. Hem müşteriler yerel bazlı olacagından asıl amacım olan reklam daha faydalı olacaktır. E ne dersiniz. Konyaya bir haber sitesi nasıl yapılır.
kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Hiç kalkmadan iş olmaz ya. :) bir göz atayım da benim sordugum bu değildi aslında :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam sağlık sektörü diyorsunuzya az hitli. Aslında en çok hit alan sektör sağlık. Fakat kopyala yapıştır mantığı ile giderseniz hitin H harfini bile zor görürsünüz. Şu ana kadar yaklaşık 5 hamilelik sitesi açtım ve profesyonel şekilde siteye baktım ve 1 k değil 5 k hiti gördüm.. Tabi para ihtiyacı Yüzünden siteleri sattım. Eğer isterseniz size yardımcı olabilirim.