lostyazilim
tr.link

Hosting İşi ile uğaraşanlar ve bilgisi olanlar ?(lütfen okuyun)

2 Mesajlar 557 Okunma
lstbozum
tr.link

hasanayt hasanayt Ogreniyor.php Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Makine T.
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 126 / 125
  • Ticaret 6, (%100)
Arkadaşlar çevremde eksik olduğunu düşündüğüm bir şeyi yapmak istiyorum ?
Bilgim var ve tecrübem yok.

Yapmak istediğim;
İlk etapta bayilik ile başlamayı (Bildiğim resellerclub var varsa önerinizi beklerim.) düşünüyorum. Etrafimdakilerin bilgisi olmadıkları için her konuda yardımcı olacağım site bayilik olduğunda domain/hosting ile gidecek ve ek olarak destek sunmak istiyorum temalar(1 tl ye alıp 2 tl ye satmak gibi) kurumsallara kurumsal v.b eğer bu şekilde 10-20 müşteri bulabilirsem hemen şahis şirketi ile işi kişiselleştirmek istiyorum kafamdan şöyle hesap yapıyorum ilk yıl 50 müşterim olsa bana 300-500 bıraktığını görsem bazı şeylere tanık olsam direk bir yer kiralayıp sunucu/server alıp A-B planı bir ofis ile ilerlemek istiyorum direk bu konuda(dükkan açmak için ) kendime güvenmiyorum sektörü bir analiz etmek açısından tecrübe kazanmak istiyorum.

Bu konuda her türlü eleştiri,yoruma açığım ilk olarak sizden istediğim bayilikler hakkındaki düşünceleriniz,tecrübeleriniz nereden başlanmalı hangi firma kullanılmalı ?

wmaraci
reklam

fruzgar fruzgar ProPvPServerlar Kimlik Onayı
  • Üyelik 06.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SD
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad F** R**
  • Mesajlar 792
  • Beğeniler 258 / 257
  • Ticaret 11, (%100)
Alastyr öneririm uygun fiyata reseller (bayi) hosting veriyorlar. Destek kısmında da hiçbir sıkıntı yaşamazsınız ancak sizinde vereceğiniz desteğiniz çok iyi olmalı. İlk önce birkaç ay kendinizi eğitmenizi tavsiye ederim. Gerisi kolay biiznillah..

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al