kaf
wmaraci reklam

İçerik Başlığı HK. / Google Index HK.

3 Mesajlar 305 Okunma
Toplam 3 mesaj ve 305 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

squall squall volkanwp Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek İşletmeci/Gıda
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 184
  • Beğeniler 21 / 20
  • Ticaret 0, (%0)

merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar;

tatilyapiyorum.com adında bir projem var. Bu projede başlıklarım google için sıralamada çıkması zor olduğunu düşünüyorum. Başlıkları aşağıdaki örnekteki gibi değiştirmeyi düşünüyorum sizce doğru mu yaparım yada siz ne dersiniz? Doğrusu nedir?

Örnek Çanakkale şehri için başlık "Çanakkale" ben bunu "Çanakkale – Destanın Yazıldığı Topraklar " olara değiştirdim.

Google görsel indexe bakıyorum, sürekli bir değğişkenlik var. Şuana kadar 60 adet şehirimizin tanıtımını yaptım. burda çıkmama nedeni nedir? birde 2'şer tane index almış sorun yaşar mıyım? Teşekkürler..

42220-67c04d37d3570.png

Yeni Nesil Tatil Rehberi tatilyapiyorum.com
wmaraci reklam
reklam

kodshop kodshop Anlatamıyorum Kullanıcı
  • Üyelik 22.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Blog Yazarı
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** Ş**
  • Mesajlar 827
  • Beğeniler 171 / 170
  • Ticaret 0, (%0)

squall adlı üyeden alıntı

merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar;

tatilyapiyorum.com adında bir projem var. Bu projede başlıklarım google için sıralamada çıkması zor olduğunu düşünüyorum. Başlıkları aşağıdaki örnekteki gibi değiştirmeyi düşünüyorum sizce doğru mu yaparım yada siz ne dersiniz? Doğrusu nedir?

Örnek Çanakkale şehri için başlık "Çanakkale" ben bunu "Çanakkale – Destanın Yazıldığı Topraklar " olara değiştirdim.

Google görsel indexe bakıyorum, sürekli bir değğişkenlik var. Şuana kadar 60 adet şehirimizin tanıtımını yaptım. burda çıkmama nedeni nedir? birde 2'şer tane index almış sorun yaşar mıyım? Teşekkürler..

42220-67c04d37d3570.png

Başlıklarınızı daha açıklayıcı hale getirmeniz genellikle iyi bir fikirdir. Ancak uzunluğa ve alaka düzeyine dikkat edin. Google görsel indeksinde çıkmama nedenleri çeşitli olabilir, sabırlı olun ve SEO optimizasyonuna odaklanın. İkişer tane indeks almış olmanız ise çözmeniz gereken bir sorundur, canonical etiketleri veya 301 yönlendirmelerini kullanarak bu durumu düzeltin.

BLOG : www.jdsezer.blogspot.com

iremx iremx WM Aracı Altın Üye
  • Üyelik 05.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / K
  • Meslek SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 65
  • Beğeniler 9 / 22
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba! Projen gerçekten ilginç görünüyor ve başlık optimizasyonu üzerine düşündüğün iyi olmuş. Başlıkları "Çanakkale" yerine "Çanakkale – Destanın Yazıldığı Topraklar" gibi daha açıklayıcı ve zengin anahtar kelimeler içeren bir şekilde değiştirmek iyi bir fikir. Bu tür başlıklar, kullanıcılar ve arama motorları için daha cazip gelebilir. Başlıkların çekici ve bilgilendirici olması, tıklama oranlarını artırabilir ve böylece sıralamalarda pozitif bir etki yaratabilir.

Görsel indeksleme konusuna gelince, Google görsellerinde iyi sıralamaya sahip olmak için birkaç şeye dikkat etmek önemli:

1. Görsel Adları ve Alt Etiketler: Görsellerin dosya adlarını ve alt etiketlerini açıklayıcı anahtar kelimelerle güncelleyebilirsin. Alt etiketler, Google'ın bir görüntünün ne hakkında olduğunu anlamasına yardımcı olur.

2. Görsel Boyutu ve Kalitesi: Görsellerin boyutları fazla büyük olmamalı ve kalitesi iyi olmalı. Kullanıcı deneyimi açısından hızlı yüklenen sayfalar, ziyaretçilerin sitede daha uzun süre kalmasına yardımcı olabilir.

3. Görsel İçeriği: Görselin sayfa içeriği ile uyumlu olması önemli. Örneğin, Çanakkale ile ilgili bir görsel kullanıyorsan, o sayfa da Çanakkale hakkında detaylı bilgi içermelidir.

4. Bağlantı ve Paylaşım: Başka sitelerden görseller veya içeriklerin için türev trafik alabiliyor musun? Görsellerin içeriğinin başka yerlerde paylaşılmış olması ve bu paylaşımların siteye geri dönmesi, sıralamada etkili olabilir.

Başka bir iki indeks alman genellikle sorun yaratmaz, ama çok fazla aynı içeriğin indekslenmesi "duplicate content" olarak algılanabilir ve bu, sıralamalarda olumsuz etkiler yaratabilir. İçeriklerin mümkün olduğunca özgün, bilgilendirici ve değerli olmasına dikkat etmen iyi olur.

Başka bir yardıma ihtiyacın olursa buradayım, iyi çalışmalar! 😊

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al