Mahsen
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
PHP Coder
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba Arkadaşlar.
Uzun zamandır üzerinde bilgi topladığım ve araştırmalar yaptığım proje hakkında hem bilgi vermek isitiyorum hem de biraz yardım.
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Lütfen "Hazırı varken neden" , "Amerikayı yeniden keşfetmek" vs. gibi cümleler ile görüş belirtmemeniz.
Projemin amacı İçerik Yönetim Sistemi yani CMS. Buna bir çok özellikler koyarak değişik bir sistem ortaya çıkarmayı düşünüyorum ve o düşünceleri not alıyorum sürekli.
Yardım konusuna gelirsek siz ne gibi özellikleri olmasını isterdiniz. Yada Wordpress şöyle olsa böyle olsa , bunu yapsalar işimiz daha kolay olur dediğiniz bir yapı varsa belirtirseniz sevinirim.
Şimdi den görüşler için teşekkürler.
Not : İmla.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
çok zor yol seninki benim mantıgım bile almıyor nası yazılabilir o kodlar diye:D kolay gelsin
aeSahin
www.ahmetenessahin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PR, Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Etiya'nın yapmış olduğu ofisim.com var. Bi inceleyin hocam.
PR | Social Media - Advertising - Post-Production
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Php |
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Eğer wordpress , joomla gibi ücretsiz bir sistem dağıtmayı düşünüyorsanız bence en büyük artısı tema katkısı olacaktır. Tema katkısı derken , sizin sürekli tema eklemenizden bahsetmiyorum. Tema entegresi basit bir yazılımı kullanan sayısı daha fazla olacaktır kanaatindeyim. Hazır fonksiyonlar yazıp entegrasyonu en kolaya indirebilirsiniz. ( benimde aklımda olan bir projeydi , en büyük artısı bu olur gibi düşünmüştüm )