-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
25 dakika bence ideali, ankette aralik sectim ama en sevdigim diziler (yabanci tabi, turkiyede 25dk'lik yok) genelde bu civarda oluyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Hocam daha karar vermediyseniz bence 15 dakika ideal. Intro ve outro derken zaten 13 civarı bir şey kalacaktır. Ben RTS öğrencisiyim, biz de İstanbulda çekmek için hazırlanıyoruz ve 13 dakika civarı olacak. Bakacak olursa hikayeyi güzel aktarabilirsiniz, yapanlar çok zaten. Fanmade oyun dizileri, yeni akımdan diziler (Görünen adam gibi). Bence asıl sorununuz hikayeyi insanlara sıkmadan aktarabilmek olsun, kısa olması sorun değil. Yani sektörden birisi olarak söyleyeyim o senaryolar ekiple ya da yapımcıyla paylaşılırken zaten anlatması 10-15 dakika ancak sürüyor, çekerken 30 dakika bölüm başı çıkmasını beklemek mantıklı mı?
Umarım yardımım dokunmuştur. İyi çalışmalar.
Not: Kamera ve mikrofon olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Dram olacağı için çok zorlu sahnelerin olmayacaktır o yüzden a6000 ve bir tripod yeter zaten sana ama siyah nesneleri uzak tut çekim yaparken mutlaka, siyah hiçbir şey olmasın yoksa görüntünü bozar ve grenn yapar. Antalya'da durum nedir bilmiyorum ama İstanbul'da ekipman kiraları çok yüksek değil, çekimlerin zor olmayacağı için 1 günlüğüne kiralasan 1-2 bölümü çıkarabilirsin aradan. Çünkü 300 TL'ye alacağın yaka mikrofonu seni çok üzecek. Onun yerine günlük 50-75 TL mikrofon giderin olsun, ister boom kiralarsın, ister yaka mikrofonu :)
nafakan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
-
-