lostyazilim
tr.link

İktisat Blogu

3 Mesajlar 658 Okunma
lstbozum
tr.link

mert47 mert47 Seversin... Kullanıcı
  • Üyelik 25.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Akademik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 460
  • Beğeniler 559 / 158
  • Ticaret 2, (%100)
Merhabalar arkadaşlar,

http://iktisadiidari.com adında yeni bir blog açtım. İsminden de anlaşılacağı gibi site bir iktisat blogu. Sayfaya günde 2 özgün yazı giriyorum.

Sizlerden destek istediğim nokta, ben projeyi özgün içerikler paylaşacağım (ilerde yazarlar da dahil olabilir) bir blog olarak oluşturdum. Ancak bir topluluğa sahip olabilmek adına arkasına kurulacak bir forum sitesi ile desteklesem mi? Forum için yeterli vaktim olmayabilir. Yine de bir paylaşımla ulaşacağınız kitleler olması önemli. Facebook sayfası ile mi yürümeliyim? Bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Esen kalın.

fmoyuncusu.com
wmaraci
reklam

Yasin Yasin Domain Expert Kullanıcı
  • Üyelik 03.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Domain Expert
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 461
  • Beğeniler 2 / 46
  • Ticaret 39, (%100)
Merhaba,
İİBF'ye yönelik bir projede ders notlarına ve AÖF tarafına yer vermeden sadece kısıtlı sayıda ziyaretçiye hitap edebilirsiniz.
Bu tarafı da içeriklerinize dahil etmenizi öneririm.
Ek olarak böyle bir proje için iibf.gen.tr gibi bir domain de tercih edilebilirdi.

Projenizde başarılar.
mert47

kişi bu mesajı beğendi.

mert47 mert47 Seversin... Kullanıcı
  • Üyelik 25.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Akademik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 460
  • Beğeniler 559 / 158
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba,
İİBF'ye yönelik bir projede ders notlarına ve AÖF tarafına yer vermeden sadece kısıtlı sayıda ziyaretçiye hitap edebilirsiniz.
Bu tarafı da içeriklerinize dahil etmenizi öneririm.
Ek olarak böyle bir proje için iibf.gen.tr gibi bir domain de tercih edilebilirdi.

Projenizde başarılar.

Yasin , öncelikle yorumlar için teşekkür ederim.

Kesinlikle ders notları ve AÖF ile ilgili kısma yer vermeyi düşünüyorum. Bu temel bilgilerin girişini yaptıktan sonraki aşamada planladığım bir eylem. Ayrıca AÖF ile kısıtlı kalmayıp KPSS ile ilgili de içerik eklemeyi düşünüyorum. Bu anlamda yorumlarınızı kesinlikle değerlendireceğim.

fmoyuncusu.com
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al