bloggerim
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
ilginç bilgiler sitesi tutar mı? Fakat bu konuda farklı fikirlerimde var elbet. İlginç bilgiler sitesini bir sosyal ağ niyetine düşünün, içine diğer kullanıcılar da sayfa açıp, ilginç bilgi sunabilecek. İsteyen insan istediğini takip edip, oradan bilgi alabilecek. Ayrıca bu Ruhi Çenet gibi videolar hazırlanacak. Üyelerin e-posta adresine gönderilecek. Birde ilginç bilgi sayfası açanlara, onlara gelen takip kadar para vereceğim. 1000 takip/beğeni 5-10 lira tarzı. Sizce böyle bir site tutar mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Endüstri Mühendisi
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Sosyal medya hesapları ve Mobil uygulamalarla desteklenerek güzel bir şey yapılabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Hosting, Domain, Marka, Patent
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Emek verince, özenince neden tutmasın? Başarılar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
üstüne düşülürse kesin tutar toplum bu konulara meraklı.
başarılar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
umarım tutar, ben takip ederim şahsen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
SEM - İnbound Marketing
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Tutar ama ne kadar zaman geçirilirse o kadar iyi.
Yani diyelim 1.000 adet resimlerle destekli ilginç bilgi var bunların gerçekten ilgi çekici olduğunu düşünelim kullanıcı gelir o 1.000 resime ya bir anda bakar bitirir ya da sonra ara ara gelir bakar, ne zaman girer o da belli değil.
Sosyal ağ tarzı ama onlara çok benzemeden, yeni ilginç bilgiler bildirim şeklinde gitse yeni bilgiler de başlıklar altında toplansa daha çok ilgi çeker ve kullanıcılar daha fazla zaman harcar.
Örneğin instagram da hastag adı altında binlerce paylaşım bulunuyor bunu ne kadar aza indirebilir ve ne kadar çeşitlendirebilirsen sitede gezilen süre de o kadar artar ve kullanıcılar tarafından daha çok sevilir.
benim şuan söyleyebileceklerim bunlar burada çok daha fazla beyin fırtınası yapılabilir. Size tavsiyem ne kadar çok beyin fırtınası yaparsanız proje o kadar çok detaylanır ve doğru şekilde gelişir.
Sadece burda değil diğer wm platforlarında veya ulaşabileceğiniz yerlerde beyin fırtınası yapın.
Örneği olmayan bir proje en azından ben görmedim, deneyin bence.