-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
eticaret
-
-
Ad Soyad
E** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Sistem mantıklıdır, ancak tek sorun şu ki gerçekten bişeyler kazanmak için reklam yapmanız gerek. "Nasıl olsa site hazır, ürünler ekli ben uğraşmıyım dursun kenarda" düşüncesi ile bu işe para yatırırsanız zarar edersiniz. Çünkü tüm incir sitelerinde aynı ürünler var, bir ürünü arama motorlarında aradığınızda aynı tip onlarca site çıkıyor. Biraz ön planda olmak için reklam ve seo çalışmalarına önem vermek karlılığı arttırmanızı sağlayacaktık. Gerekli özeni gösterdiğiniz taktirde incir yapısı güzeldir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
yazanadam adlı üyeden alıntı
Sistem mantıklıdır, ancak tek sorun şu ki gerçekten bişeyler kazanmak için reklam yapmanız gerek. "Nasıl olsa site hazır, ürünler ekli ben uğraşmıyım dursun kenarda" düşüncesi ile bu işe para yatırırsanız zarar edersiniz. Çünkü tüm incir sitelerinde aynı ürünler var, bir ürünü arama motorlarında aradığınızda aynı tip onlarca site çıkıyor. Biraz ön planda olmak için reklam ve seo çalışmalarına önem vermek karlılığı arttırmanızı sağlayacaktık. Gerekli özeni gösterdiğiniz taktirde incir yapısı güzeldir.
SEO yapılmıyormuş hocam.
Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Oyun sahibi
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
incir dediğiniz şey tam olarak ne oluyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Siteye müdahale edemiyorsunuz, operasyon süreci sıkıntılı bir süreç, satış yapacağınız kişiler çoğu zaman tanıdıklarınız olacak sıkıntılı operasyon sürecide sizi fazlasıyla rezil edecektir. Sistem baştakilerin kazanması için tasarlanmış durumda, bununla uğşaracağınıza tek bir ürün için tedarik işlemi yapıp o alanda satış yapmanz daha iyi olacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
sikayervar.com a gir incir.com yaz o kadar diyorum sadece sakın girmeyin bas bas bagırıyom her sitede söyluyorum incir.com ve bu tarz siteler para kazandırmaz yer !
Ek Olarak: sikayervar.com a gir incir.com yaz o kadar diyorum sadece sakın girmeyin bas bas bagırıyom her sitede söyluyorum incir.com ve bu tarz siteler para kazandırmaz yer !
Her Kul Kendi Kaderini Yaşarmış..
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
BySaNCeZ adlı üyeden alıntı
sikayervar.com a gir incir.com yaz o kadar diyorum sadece sakın girmeyin bas bas bagırıyom her sitede söyluyorum incir.com ve bu tarz siteler para kazandırmaz yer !
Ek Olarak: sikayervar.com a gir incir.com yaz o kadar diyorum sadece sakın girmeyin bas bas bagırıyom her sitede söyluyorum incir.com ve bu tarz siteler para kazandırmaz yer !
Girmek cidden mantıksızmış, Çevren olmadan satış imkansız gibi birşey...
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.tayfunguler.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
30, (%97)
Merhaba ben incir üyesiyim istersen bu konuda sana yardımcı olabilecek birisinin numarasını verebilirim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
İşten vazgeçtim hocam, Çok gereksiz geldi.Tedarik etmek daha basit gelecek gibi.
www.tayfunguler.org