-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Selam arkadaşlar, vaktim bol değerlendirmek istiyorum, bir web sitesi açıp getirisi olsun diyorum bunun için ingilizce site açmayı tavsiye ediyorlar ama benim yabancı dil bilgim çok az dil bilmeden yapabilir miyim ve nereden başlamalıyım nasıl bir yol izlemeliyim tavsiyeleriniz nelerdir
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
İngilizce sektörün rekabeti Türkiye’ye benzemiyor gerçekten. Çünkü şöyle bir durum var internettenTürkçe yer alan o bilgilerin çoğu zaten İngilizce kaynaklardan alıntı. Günümüzde üretilen yerli Youtube içerikleri de İngilizce kanallardan alıntı. Hal böyle olunca direk İngilizce kaynaklara kafa tutmak rekabetin seviyesini artırabiliyor. (Belirli kategoriler yeni sektörler tabiki hariç tutulabilir.)
Demek istediğim İngilizce site açacaksanız İngilizce bilip bilmemek problem olmaz. Bütçeniz varsa güzel makale yazarları bulabilirsiniz veya kaliteli çeviri hizmetleri de alabilirsiniz. Tek soru işareti seçtiğiniz kategorideki İngilizce kaynaklarla baş edip edemeyeceğiniz olmalı.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Nakliye uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hangi sektörde ne sitesi açacağınız önemli örnek olarak apk indirme sitesi yapacaksanız İngilizceye çok hakim olmanıza gerek yok ama belli bir sektörde makaleler yazacaksanız gerekli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Rakı içmeyi bilmeden şişenin dibini görmeye benzer demeyi çok istedim :) Kalıcı olmaz dostum, zaman heba etmeyin derim.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ingilizce içerikte rekabet çok yüksek iyi bir alan bulup ilerlemeniz gerekir. Dil bilmeden makale satın alarak uzun soluklu garanti yoldan ilerlemektense dilinizide bir şekilde geliştirmenizi öneririm