onlysound
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Müh.
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Merhaba arkadaşlar , hali hazırda 8 yıllık flash oyun sitem var. Günlük gösterim 10-15bin arasında ama bildiğiniz gibi türkiyenin flash oyun tbm'si düşük. Bende İngilizce flash oyun sitesi açmayı düşünüyorum. Acaba var olan siteme ingilizce bölümü yapıp girişte türkçe mi ingilizce mi diyip ing. diyenleri oraya yönlendirsem mi yoksa düşen domainlerden pr2 falan alsam oraya mı yüklensem? Teşekkürler.
Theweb
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Birinci dediğiniz yöntem kulağa hoş, geliyor iletişime geçerseniz bu konuda beraber de çalışabiliriz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Benim şngilizce girişimim olmuştu sıfır domain ile. Oyun acıklamalarıda özgündü hep fakat hiç hit gelmedi çözememiştim :) umarım siz başarılı olursunuz
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Özel Sektör / Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğer oyun siteniz çocuklara hitap ediyorsa ilk dediğiniz hoş grafikler kullanarak çocuklara hitap eden şekilde yapabilirsiniz. Mesela elinde o dilin bayrağını tutan çocuklar olabilir. Düz bir logo koyarsanız birazcık sıkıntı olur diye düşünüyorum. Ayrıca sorum olacak :
- Eğer böyle bir şey yaparsanız arama motorlarına bir zararı olur mu ? Sonuçta 1 domain 2 şekilde indeks alacak. Buda google açısından biraz sorun olmaz mı ?