-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
web editor
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Merhabalar
Belki defalarca acilmistir konu lakin guncellemek acisindan faydamiz da olur belki. Sermayem mektepli ingilizceye sahip olmam, esimin ise uzman olmasi diyebiliriz. Pediatri(cocuk sagligi) ama daha cok lenfoma kanseri uzerine (yasadim aci tecrubeye binaen)yogunlasmak. oncesinde wp finans kredi sitesi hazirlamis ufakda olsa aylik adsense geliri elde ettim ve sonrasinda adsense ile sattim. su anda da durumu gayet iyi sitenin akibeti gorundugu kadariyla.
Geliri ve gelecegi hakkinda, teknik acidan nelerin gerekecegi konularinda fikri olanlar lutfen yesillendirsin. acikcasi arabada giderken geldi bosbeles dusunceler arasindan :) Tesekkur eder, iyi gunler dilerim. (adi ustunde fikir, domain bile arastirmadim acikcasi)
------
Deus sive Natura
nrkn
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Founder®, CDCS®, BA®
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
106, (%100)
Açıkcası fikir yeni birşey değil evet, lakin İngilizce olması bir artı kazandırabilir. Bu alanda ingilizce siteleri bir araştırmak lazım, adsense odaklı olacaksa en azından bu tarz ingilizce sitelerde çıkan adsense reklamlarınıda incelemek lazım.. Hayırlısı olsun
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Açın gitsin hocam. Bazen de oluruna bırakmak lazım. Rekabet çok yüksek tabi. Üst sıralar çok zor olur. Ancak bir tıka 0. 001 almaktansa 0. 70 alabileceğini bilmek bile süper.
herseyiblogluyorum.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Direk açın hocam beklemeyin
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Devlet Memuru
-
-
Ad Soyad
Z** Ç**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Benim ingilizcem makale çevirebilecek kadar olsa yemin ederim. 1 dakika beklemem
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
web editor
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Tesekkur ederim cevaplariniz icin. Sormak istedigim dis kaynakli host ve domain almak daha mantikli degil mi? Acikcasi zaman sorunu mevcut tabii. Ama yine de gunduz is yasamindan arta kalan zamanda da yapilabilir bir sekilde altyapiyi kurup beklemeye mi alsam. Wp daha uygun olur degil mi? Ve evet dediginiz gibi siteleri de incelemek gerek. Oyle genis bir konsept ki, olusan hassasiyet neticesinde lenf kanseri konusunda da yardimci ve yararli olabilmekte hos bir duygu. Turkce bir site acikcasi daha kolay olur, ama eminim geri donus kazanci da pek uygun olmaz sanirim degil mi? Tekrar tesekkurler ilginiz icin.
------
Deus sive Natura