-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Makale yazımı işlerinde beraber çalışabiliriz isterseniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Ben de açacağım yabancı site hocam. Almanca ve ingilizcem var ispanyolca da ögreniyorum. Sosyal medyada 1 milyonu geçkin yabancı takipcim var. Link koysam en az 1k tıklanıyor en fazla 10 15kları 20kları görüyorum. Güzel konsepte bir site açacağım minimum 10k hit gelse sosyal medyadan 4 5kda googledan al sana harika bir gelir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dilediginiz icerigi ingilizce olarak ana dil seviyesinde yazabilirim. Yazim bulunsun düsünürseniz ulasabilirsiniz, iyi calismalar.
Her türlü İngilizce icerik icin pm ile ulasabilirsiniz.
negiu
WM olmaya çalışıyoruz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Fizyoterapist
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence Türkçe, Türkiye'deki gezilecek yerler üzerine bir site açmaktansa sadece Antalya'daki gezilip görülecek yerleri dünyada en çok konuşulan 4-5 dilde anlatan turist odaklı bir website kurarsanız. Antalya Belediyesinden de destek alırsınız, tur şirketlerinden ve otellerden de reklam alırsınız. Sadece adsense odaklı düşünmeyin bence. O yüzden bir işin ehli olun ve o yolda ilerleyin, başarı zaten parayı beraberinde getirir. Hayırlısı ^^
Ek olarak sağlam sosyal medya hesaplarıyla artık her mecraya güzel hitler çekebilirsiniz ve youtube u artık kimse es geçmemeli diye düşünüyorum. Yavaştan televizyonun devri kapanıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar dışarıdan yazdırılan içeriklerle başarılı bir site yapmak Türkiye'de bile imkansızken globalde bunu nasıl başaracaksınız?
Başarılı bir proje tabiki olur ama bunun çevirisinden önce kaliteli içeriği nasıl üreteceğinizi ve hangi alanda yapacağınızı düşünmelisiniz.
Örnekleme daha kolay olacak sanırım.
Dünyada nam yapmış 4-5 seo blogu var. Ülkemizdeki bu alandaki hemen tüm içerik üreticileri bu sitelerin haberlerini, postlarını baz alarak içerik üretiyorlar. Şimdi siz bu alana girecekseniz SEO'yu gerçekten dünya genelinde takip edip kaliteli içerikler üretmelisiniz. Ardından bunu anadili İngilizce olan kişilere cevirtirrip siteye girmelisiniz ve bunu düzenli olarak yıllarca yapmalısınız.
Son 3 yılda ülkemiz insanı tarafından sayısız İngilizce site açıldı ama hep hüsran. Unutmayın gelir fazlaysa rekabette fazladır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** T**