-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
BÖTE
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba arkadaslar. Öncelikle konu yanlis yere acilmissa, kusura bakmayin.
Ben internet üzerinden satis yapmayi planliyorum. Giyim üzerine satis yapicam. Herhangi bir dükkanim vs. yok, bunu belirteyim.
Simdi ben kapida ödemeli olarak göndermek istiyorum bunun icin ne yapabilirim ? Ptt ile kapida ödemeli gönderebilir miyim vergim ruhsatim vs. olmadan ?
Baska bir kargo ile kapida ödemeli gönderim yapabilir miyim?
Veya ödeme yöntemi konusunda baska bir alternatif var mi?
Simdiden tesekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Öncelikle Vergiye kaydolmadan sakın ama sakın iş yapma ufak bir ihbarda büyük cezalar yersin.Kapıda ödemeli gönderebilmek için fatura kesmen gerekiyor.Fatura kesmeden hiçbir kargo firması ile kapıda ödemeli olarak gönderi gönderemezsin.Online olarak vergisiz tahsilatı Go Shopier ile yapabilirsin ancak ürünlerin satılmaya başladığında ve senin kargoya götürdüğün ürün sayısı fazla olunca Maliye takibe alacak ve diyecektir ki kardeşim sen böyle sürekli bir şeyler gönderiyorsun ama sen vergiye kayıtlı değilsin ne gönderiyorsun böyle diyip tepene çökeceklerdir. Yani işin özü vergiye kaydol kafan rahat etsin şahıs şirketi açabilirsin uygun fiyata ardından E-Ticaret siteni de kurabilirsin ha Instagram üzerinden satış yapıcam illa dersen yine yap artık kapıda ödemeli de gönderim yapabilirsin :)
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
BÖTE
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Tesekkürler arkadaslar, suanda tedarik arayisindayim. Ürün tedarikcisi bulursam, duruma göre vergi kaydi ya yapabilirim.