86314
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnternet sitesi açacak kişiler eğer insanlara iş bulmakta aracılık yapacaklarsa lütfen dikkat buraya! İkamet ettiğiniz şehirdeki en yakın İşkur şubesine gitmeleri ve bu konuda bilgi almaları çok önemli.
Biz ikamet ettiğimiz şehirde bulunan şubeye gittik ve projemizi anlattık sağolsunlar... yetkili kişi bizi yönlendirdi.
Özel istihdam sağlamak, aracılık yapmak isteyen kişiler internet sitesi projesinin sunumunu hazırlamaları ve il müdürlüğüne giderek izin belgesi almaları ayrıca, teminat için ödemeleri gereken miktarı yatırmaları gerekecektir.
Şahsen kendim bizzat gittim ve görüşmüş biri olarak kanunlara ve hukuka aykırı davranmadıkça ve gerekli başvuru işlemlerini tamamlandığınızda ayriyetten tabikii cidden internet projenizi gerçekleştirmekte ciddiyseniz, yatırım içinde ciddi miktarda çabalar göstermelisiniz. Ne diyordum... başvurular tamamlanınca ve kabul edilince emin olun işiniz sizinde kararlılıgınızla çok iyi verim alarak yolunuza devam edersiniz.
Bir şey daha... bu gibi ciddi konularda kimse çekinmesin, en yakın başvurulması gereken kuruma gitsin. İlla işlem gerçekleştirmek için olmayabilir sadece bilgi edinmekte olabilir.
Konu hakkında edindiğim bilgileri burada çok fazla aktaramadım dilerseniz aklınıza takılan sorularınızı yazın geri dönüş yapabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ajans Direktörü
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
Merhaba,
Teminat bedeli olarak ne kadar talep ettiler?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ajans Direktörü
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
Oldukça düşük bir tutar aslında. İlgilenmemiz gerekir.
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Sanırım siz de Samsun'da olduğunuz için eski Emniyet'in yanındaki İŞKUR'a gittiniz değil mi?
86314
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Önemli degil hocam. Ben Samsun'un ilçesindeki şubeye gittim. Söz konusu ilçede eski lokalin üst katındaki İşkur. Siz hangisinden bahsediyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ajans Direktörü
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
İlkadım'da 56'ların altında, eski emniyet müdürlüğünün hemen altında, İstasyon Mahallesi'nde. :)
86314
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet doğrudur. Fakat ben Çarşamba ilçesi'nde yer alan şubeye gittim hocam :).