Telepoon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Danışman
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba, aklımda bi itiraf sitesi açma fikrim var ancak kararsızım bu konuda bilgilerinizi paylaşır misiniz ?
Projem itiraf . Com gibi olacak sizce nasıl bi oluşum yapmalıyım ve nasıl kazanç saglarim ??
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
------
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İtiraf sitesi açmayı planlıyorsan öncelikli amacın dar bi kitleye hedef almak olacaktır. Genel bi itiraf sitesi şahsen tutmaz, ya da çok zorlar. Bu işi daha çok üniversite için yapıyorlar ve o halde bile anca tutuyor.
Kaldığın ilçenin veya ilin itiraf sitesini açabilirsin. Öyle daha çok ilgi toplarsın. Baktın siteye hit gelmeye başladı, bulunduğun yerdeki esnafların reklamını sitene koyabilirsin. Ya da adsense ile gelir sağlayabilirsin diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir sürü itiraf sitesi var. İtiraf sitelerini kullanmayan, itiraflarını sözlükler de ve blogun da yapıyor. Tutacağını zannetmiyorum.
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İtiraf sitesi açacaksan oraya ziyaretçi sağlayacak aktif bir forumun ve birkaç blogun olmalı yoksa. Hiç bir yerden destklenmeyen bu tip bir site uzayda yaşam aramak gibi birşey.
Çünkü bu tip sitelerin google hitinden çok sabit takipçileri oluyor.
Telepoon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Danışman
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Teşekkür ederim. :D yeminle hayata bakışım değişti. Baska bi başlık acsam intihara kadar yolu varmis. :D vazgectim esnaf falan cok uzun iş dar kafalı kesim oluyor bazıları reklam olayına gelmezler pek