noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
hem erkeklere hem kadınlara makale yazdırdım. iyi yazan bir kadın çıkmadı. iade ettiklerim de oldu eh işte diyerek kabullenip kullandığım makaleler de. erkekler bence daha başarılı.
forumda kadın sayısı zaten çok az. en çok makale bölümünde kadınları görürsünüz onların da bir kısmı erkek. satış yapabilmek için kadın ismi yazıyorlar. bizim üyelerde kadınlar okum-yazma konusunda moda makyaj konusunda daha iyidir görüşü var. bence yanlış. kadın yazar kendi fikrini yazmıyor. herkes ya ingce makaleyi googledan çeviriyor ya da yazılmış başka makaleyi spinliyor gereksiz bağlaçlar ekleyerek kelime sayısını arttırıyor.
kadınlara yönelik bir sitemde en çok hit alan makaleleri kendi yazdıklarım ardından erkek yazarlara yazdırdıklarım. kadınların yazdıkları boş duruyor. bazen silsem mi diye düşünmüyor değilim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Kadınlar, erkeklere göre daha disiplinli oluyorlar.
Bundan çokça tanıtım yazısı yazdırma işi verdim. Şimdilerde eşime backlink.com.tr'nin yönetimini veriyorum. İşler dolayısıyla yönetirken zaman zaman yavaş kalabiliyordum. Benden daha iyi yönetiyor. İnsanlara karşı daha sabırlı oluyor ve işi çok hızlı öğreniyor. bir ayda php my admin üzerinden değişiklikler yapmayı bile öğrendi.
Sebnem
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%33)
Sanırım bu konuyla ilgili olarak benim de kadın olmadığımı düşünenler oldu. Neyse ki site yönetimine bugün kimlik doğrulaması yaptım. Bu olay galiba kadın adıyla üye olan erkeklerden kaynaklanıyor.
Her ne kadar Amerikan Kültürü & Edebiyatı okuyor olsam da bloglarım var, yazmayı ve wp ile ilgilenmeyi seviyorum. Yakın zamanda ticaret konuları açacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
makale sipariş etmiştim. hem geç hem de yarım yamalak teslim etmişti. hala daha forumda sipariş alıyor sanırım
www.tarcinmedya.com - Profesyonel Web Tasarım, Grafik Tasarım ve Sosyal Medya Pazarlama