Arkadaşlar merhaba uzun zamandır üstünde durduğum ve sürekli olarak geliştirmeye çalıştığım bir projem var.

Bu proje;

Kadın Portal Projesi

Bu projenin şuan ki bulunduğum aşaması:

1) Alanında uzman kişiler ile anlaştım bana hepsinin söylemiş olduğu ortak cümle ''Gençlere projesinde destek olurum, bu bizim görevimizdir'' oldu. Ben kendilerine ilerleyen zamanda projeden kazandığımız zaman size de gelir vereceğimiz dediğim zaman biraz sert çıktılar. Anlayacağınız uzman yazarlar hazır.

2)Sitede şuan 100'e yakın makale bulunuyor ancak aktif olarak giremediğim için onları yok olarak sayıyorum ve üstüne 300 makale girişi daha yapacağım.

3) Röportaj yapılacak kişilerin isim, soyad, yaptıkları girişim, iletişim bilgileri gibi bilgilerini çıkardım. Ekran da oynamış kişilerin ise isim soyad, oynadıkları dizi, reklam, sinema, iletişim bilgileri, önceden yaptıkları röportajda sorulmuş soruları gibi bilgileri de çıkarıp kenara koydum.

4) Her yıl düzenli olarak genellikle kadınların katıldığı seminerlerin, fuarların, defilelerin listesini çıkardım.

6) Ay da iki çekim olacaktır. Bu çekimler ya kadınlar ile ilgili seminerler, fuarlar, defileler veya röportajlardan oluşacaktır.

Ortak olmasını istediğim kişide istediklerim:

Ay da 2 gününü bu projeye ayırması gerekiyor. Kamera kullanmasını bilen veya kolay öğrenebilen biri olmalıdır. Ortağımdan tek istediğim günde 5 adet, 200 kelimeden oluşan makale yazmasıdır.Yaşı 20 üstü olursa sevinirim.

Not: Kamerayı ben kiralayacağım ajanslar ile iletişim geçtim ancak çok fazla zaman kaybına yol açıyor. Çok güzel, uygun fiyata kamera buldum.

Ortak olacak arkadaş gvnsyrgvn@gmail.com adresin kendisini tanıtan bir mail atarsa daha iyi olur. Yalnız mail gönderdikten sonra sürekli mail adresinizi kontrol edin...

Herkese iyi çalışmalar..