-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Design
-
-
Ad Soyad
Y** L**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar kusura bakmayın kafamda o kadar umutsuz yanıtlar var ki siteleri kapatıp normal hayatıma dönmeyi düşünüyorum bu yüzden artık buraya konu açmak istedim. İki site açtım ve ücretli makale yazdırıyorum (Aylık sabit 600 TL giderim var) o arada da araştırma yapıyorum ama hiç böyle sitesinden iyi para kazanan görmedim herkeste umutsuz bir durum var haliyle insan etkileniyor. Beni en etkileyen ise belirli kazançtan sonra adsense'nin açık aradığı,bazen de gereksiz yere hesabı kapattığı!
Gerçekten de böyleyse neden bu işi yapıyorum ki yada neden yapıyoruz ki? Sizlerin engin tecrübelerinize ihtiyacım var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Hocam Türk sitelerinin gelirleri düşük oluyor. En azindan %90 öyle yararıcı özgün ilgi cekici değilseniz ki %90 değil o yüzden gelirler düşük.
Yabancı ve yaratıcı bir site açarsanız gelirler 2 3 katına çıkar. Yabancı sitelerin gelirleri güzel
Stark_IV
Sosyal Medya Virtüözü
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Genellikle para kazanmak için açılan siteler insanı zarara sokar, kazanan kişilerin büyük bir kısmı işini severek yaptığı için kazanıyor hocam. Size tavsiye olaraksa makaleleri kendiniz yazmanızı veyahut sosyal medya alanlarına yönelmenizi tavsiye ederim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
mxaksoy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Takipçi satışları ile uğraşın
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Çünkü bazılarımız doyumsuz ve para için herşeyi yapar.
vuslatim
www.segemdersnotlari.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Sigortacı
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kardeşim bende aynı durumdayım, kendi işim var ve devamlı İnternet başındayım, bir sürü proje gelişiyor kafamda hem ekip olmayışı hemde bıkkıntı veriyor bir süre sonra.. Şimdi kendime karar verdim ( sana da öneririm ) kendi meleğim ile ilgili siteme devam ediyorum, birde kadınlarla ilgili iki alan adım var birini seçip portal şeklinde kurulum yapıp geliştireceğim..
pubhane
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Siz o 600 TL'yi sadece yıllık olarak bana verin. Size sizinde çalışma şartlarınıza göre 10 kata kadar daha fazla kazanma garantisi vereyim :) Öyle saçma sapan birşey değil. Bir mobil uygulama ve admob üzerinden kazanç....
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Makale Editörü
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Ama kodlama dili olmayan kişi nasıl geliştirsin mobil uygulama?