-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba,
Bu sene yönetim bilişim sistemi gibi bir bölümün yanında kendimi yazılım konusunda daha da geliştirmek istiyorum. Bu yüzden hocaların yanında hobi amaçlı olsun, katkı amaçlı olsun photoshop cc, unity, PHP gibi dil ve programların cdli cdsiz kitaplarını araştırıyorum. Sizlerin de bilgilerine ihtiyacım olduğunu düşündüm. Aranızda okumuş vb. var mıdır?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Herkesin ogrenme sekli farklidir sinifimda 100lerce ders video izleyen arkadaslarim var ben toplasan 10 video izlemedim ama ayni seviyede kodlama bilgimiz var.
Ben 2-3 ayda ogrendgimi o arkadasin 1 yil video izleyerek ogrendi. Yani kitaptan 2 yil, video izleyerek 1 yil yabanci kaynaklari arastirip uygulayarak 3 ayda ayni seviyelere ulasabilirsin. Html/cssi video izleyere ogrenin basit zaten sonra bootstrap ogrenin onunda mantigini kavrarsiniz cok zorlamaz ardindan php dilini arastirin mantigini kavrayin ve bunlari kullanaraj kucuk projeler yapin
leylek
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%33)
udemy sitesinde cok güzel egitmenler var kücük ücretlerle eğitmenlerin kurslarına katılıp cidden geliştirebilirsin ilgilendiğin alanda kendini bi egitime katıldım vaktim olmadıgı icin hızlı hızlı geçerek izledim ama hic anlamadıgım konuları anladım egitmen farkı var
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
PHP konusunda A'dan Z'ye PHP kitabını öneririm size güzel kaynak sağlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
worldww
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kitapla bu iş olmuyor benden söylemesi. Kitaba vereceğiniz parayı Udemy kurslarına verin. Ben şahsen hiç kurs falan almadan YouTube'dan öğrendim.
1 kişi bu mesajı beğendi.