lostyazilim
tr.link

Kişisel bir blog mu Yoksa bir Teknoloji Sitesi Mi?

16 Mesajlar 2.560 Okunma
lstbozum
tr.link

MertBalci MertBalci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek .
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 2345
  • Beğeniler 758 / 757
  • Ticaret 434, (%100)
Fazla bir yatırımınız olmayacaksa teknoloji sitesi açmak anlamsız, kişisel blog açmanızı öneririm. Ama isimsoyisim.com değil de marjinal bir isim bulup gündemdeki olayları kendinize göre yorumlarsanız hem kendi kitlenizi oluşturursunuz hemde iyi gelir elde edersiniz.

wmaraci
reklam

baranos baranos WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Journalist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 1621
  • Beğeniler 419 / 197
  • Ticaret 5, (%80)

MertBalci adlı üyeden alıntı

Fazla bir yatırımınız olmayacaksa teknoloji sitesi açmak anlamsız, kişisel blog açmanızı öneririm. Ama isimsoyisim.com değil de marjinal bir isim bulup gündemdeki olayları kendinize göre yorumlarsanız hem kendi kitlenizi oluşturursunuz hemde iyi gelir elde edersiniz.

Teşekkürler, profil resminizdeki kişi kimdi ve hangi filmde oynamıştı acaba?

AlfaOis AlfaOis www.GameOis.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Prog. / Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ü** G**
  • Mesajlar 843
  • Beğeniler 75 / 205
  • Ticaret 53, (%100)

baranos adlı üyeden alıntı

Peki sizce bu kişisel blog isimsoyisim.com şeklinde mi olmalı yoksa netokur.com mu olmalı?

İsim soyisim ile dediğim tarzda bir blog yapabileceğinizi sanmıyorum, direk bir domain belirtip bu olur mu demekte anlamsız, dediğim gibi emek verebilecekseniz ikiside olur, tabi bu emek ekip ve belli kriterler için olmalı.

MertBalci MertBalci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek .
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 2345
  • Beğeniler 758 / 757
  • Ticaret 434, (%100)

baranos adlı üyeden alıntı

Teşekkürler, profil resminizdeki kişi kimdi ve hangi filmde oynamıştı acaba?

Scarlett Johansson, görselin alındığı film Hitchcock, diğer oynadığı filmlere buradan bakabilirsiniz.

wmaraci
wmaraci

DarkJoueur DarkJoueur ! Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek M.
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** Ş**
  • Mesajlar 400
  • Beğeniler 24 / 96
  • Ticaret 5, (%100)
Teknoloji siteleri aldı başını gidiyor, şahsen benim ilk deneyimim bu sektörde teknoloji oldu ve sıkıldım satmak zorunda kaldım. İlgi istiyor ve günde en az 5 makale yazarım diyorsanız yönelin. Kişisel blog açmayı düşünüyorum bende, hiç yoktan kafama göre istediğimi yazabilirim ve sıkılmam.

İçim dışım bir olsaydı, bana bakan seni görürdü.

fevzib fevzib WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 478
  • Beğeniler 396 / 113
  • Ticaret 78, (%100)
Bence ikisi de değil; kişisel blog kesinlikle (kesinlikle derken aşırı derecede sabır ister) size para kazandırmaz, teknoloji ise yüksek derecede rekabete sahip olduğu için sürekli kaliteli içerik giren bir ekibiniz olmalı veya diğer teknoloji sitelerinde pek değinilmeyen niche konularda yazmanız gerekebilir yada farklı bir şeyler yaparak ön plana çıkmanız gerekecektir. Ayrıca forumda herkes genel olarak film, kişisel blog, teknoloji, haber ve genel içerikli portal sitelerine yöneliyor. Fakat aslında google anahtar kelime aracı'nda bir miktar araştırma yapacağınız zaman hem rekabeti fazla olmayan hemde aranma hacmi normal düzeyde olan çok fazla site konusu bulabilirsiniz. Ayrıca özellikle teknoloji sitesi kuracaksanız belli bir alana yönelik site kurabilirsiniz. Örneğin sadece cep telefonlarını inceleyen (tüm ayrıntılarıyla) bir teknoloji sitesi kurabilirsiniz...

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al