lostyazilim

Kişisel site için blogger mı wordpress mi ?

12 Mesajlar 1.925 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Karakurt Karakurt www.cemkarakurt.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 03.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 695
  • Beğeniler 45 / 109
  • Ticaret 21, (%95)
Merhaba yaklaşık 1 hafta önce ismailkarakurt.com adımla wordpress sitemi açtım.Fakat açtığım günden beri sorunlarla uğraşıyorum.Host taşıdım habire sorun oluyor.Habire düzeltiyorum.Bir arkadaşım bloggera geç dedi.Bloggerda başka bir blogum var.Site kişisel-genel karışık.Sizce geçmeli miyim? Ve wordpress blogumdaki yorumları bloggera aktarabilirmiyim ?

kişisel blog - https://www.cemkarakurt.com.tr - HOSTING FİRMASI ÖNERİLERİM : https://goo.gl/67KMKp
wmaraci
reklam

TolgaK TolgaK Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 202
  • Beğeniler 2 / 11
  • Ticaret 5, (%60)
osade - velvez - t-blog - paravan :)

davutkara davutkara Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 329
  • Beğeniler 20 / 68
  • Ticaret 1, (%100)
Hangisinde rahatsan ona geç bence :)

davutkara.com | DAVUT KARA BLOG | Wordpress Uzmanı

• Üyelik 03.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 695
  • Beğeniler 45 / 109
  • Ticaret 21, (%95)

davutkara adlı üyeden alıntı

Hangisinde rahatsan ona geç bence :)

Öyle düşününce blogger.Şuan bloggerda başka bir blogum var 1 aylık 1 k hit var.

kişisel blog - https://www.cemkarakurt.com.tr - HOSTING FİRMASI ÖNERİLERİM : https://goo.gl/67KMKp
wmaraci
wmaraci

SynapseMm SynapseMm Yalan Dünya... Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1129
  • Beğeniler 200 / 201
  • Ticaret 4, (%100)
Sana tavsiyem blogger kullan , hostunu bedavaya getir ve hostun google olmuş olsun...Ve blogger google'den her zaman torpillidir bunu unutma ..! Wordpress bir yönüyle googleden iyidir , oda teması , wp 'de tema çokdur , ama bloggerda sıradan temalar vardır genelde ..

Bence blogger geç kafan rahat olsun ve hit konusunda fazlasıyla daha iyi yerlere gelirsin.

ben açtım bi tane blogger 1 buçuk ay oldu 4 K hitim var günlük tekil hit , blogger kullanmasını iyi bilirsen , sıralmada geçemeyeceğin kimse yoktur..Blogger dersleri almak istiyorssan , bloghocam.blogspot.com 'dan blogger hakkında herşeyi öğrenebilirsin.

Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.

• Üyelik 03.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 695
  • Beğeniler 45 / 109
  • Ticaret 21, (%95)

SynapseMm adlı üyeden alıntı

Sana tavsiyem blogger kullan , hostunu bedavaya getir ve hostun google olmuş olsun...Ve blogger google'den her zaman torpillidir bunu unutma ..! Wordpress bir yönüyle googleden iyidir , oda teması , wp 'de tema çokdur , ama bloggerda sıradan temalar vardır genelde ..

Bence blogger geç kafan rahat olsun ve hit konusunda fazlasıyla daha iyi yerlere gelirsin.

ben açtım bi tane blogger 1 buçuk ay oldu 4 K hitim var günlük tekil hit , blogger kullanmasını iyi bilirsen , sıralmada geçemeyeceğin kimse yoktur..Blogger dersleri almak istiyorssan , bloghocam.blogspot.com 'dan blogger hakkında herşeyi öğrenebilirsin.

Teşekkürler yorumunuz için. Blogger sistemine hakimim.Yeterli bilgim var.1-2 arkadaş daha yorum yaparsa karar veririm heralde.

Ahmet Ahmet ▪ illâ edep, illâ edep! Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Proje Yönetimi
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 1279
  • Beğeniler 386 / 731
  • Ticaret 29, (%100)
Host taşıdım habire sorun oluyor.
Hosting seçimini iyi yapamamışsınız demek ki. Bugüne kadar Radore, Sadece Hosting kullandım hiç pişman olmadım. Geçenlerde kişisel sitem için hosting'i Turhost'dan aldım ve hizmetleri çok iyi.

Blogger ile WordPress bence kıyaslanamaz hiçbir şekilde. WordPress ile kıyaslanabilecek başka bir blog scriptide henüz yok zaten. Google'u açın ve birkaç web ile ilgili makaleler arayın. Bir bakın WordPress sitelerle mi karşılaşacaksınız yoksa Blogger ile mi? WordPress içerisinde yapacağınız SEO, Blogger ile karşılaştırılamaz bile. Google hiçbir şekilde Blogger sitelere torpil geçmiyor ve geçemezde. Ancak Google WordPress'in mükemmelliyetini iyi bildiği için WordPress sitelere her zaman şans verir. Çünkü Google bu güne kadar WordPress sitelere tanıdığı şansı, o siteler hiçbir zaman kaybettirmedi.

Kendine özgü bir alan adın olsun, kendine özgü bir teman olsun biraz göze hitap etsin. Ben Google aramalarında Blogger olan sitelere hiçbir şekilde girmem mesela. Çünkü bedava sistem çünkü ön yargılara sahibim. Aynı şekilde TK uzantılı alan adlarına da hiçbir şekilde girmem. İnsanların bir çoğunda durum böyle. İçeriğin ne kadar kaliteli olursa olsun bir adım geride olursun hep ön yargıların odağında bir siten olur.

En önemlisi kişisel siten web dünyasında senin manevi olarak en değerli mirasındır. Bunu Blogger ile açmak biraz saçma olmaz mı?
uguur

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 03.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 695
  • Beğeniler 45 / 109
  • Ticaret 21, (%95)

RocKets adlı üyeden alıntı

Hosting seçimini iyi yapamamışsınız demek ki. Bugüne kadar Radore, Sadece Hosting kullandım hiç pişman olmadım. Geçenlerde kişisel sitem için hosting'i Turhost'dan aldım ve hizmetleri çok iyi.

Blogger ile WordPress bence kıyaslanamaz hiçbir şekilde. WordPress ile kıyaslanabilecek başka bir blog scriptide henüz yok zaten. Google'u açın ve birkaç web ile ilgili makaleler arayın. Bir bakın WordPress sitelerle mi karşılaşacaksınız yoksa Blogger ile mi? WordPress içerisinde yapacağınız SEO, Blogger ile karşılaştırılamaz bile. Google hiçbir şekilde Blogger sitelere torpil geçmiyor ve geçemezde. Ancak Google WordPress'in mükemmelliyetini iyi bildiği için WordPress sitelere her zaman şans verir. Çünkü Google bu güne kadar WordPress sitelere tanıdığı şansı, o siteler hiçbir zaman kaybettirmedi.

Kendine özgü bir alan adın olsun, kendine özgü bir teman olsun biraz göze hitap etsin. Ben Google aramalarında Blogger olan sitelere hiçbir şekilde girmem mesela. Çünkü bedava sistem çünkü ön yargılara sahibim. Aynı şekilde TK uzantılı alan adlarına da hiçbir şekilde girmem. İnsanların bir çoğunda durum böyle. İçeriğin ne kadar kaliteli olursa olsun bir adım geride olursun hep ön yargıların odağında bir siten olur.

En önemlisi kişisel siten web dünyasında senin manevi olarak en değerli mirasındır. Bunu Blogger ile açmak biraz saçma olmaz mı?

Teşekkürler dikkate alacağım.

Tikkafali Tikkafali Kabul Edilmedi Kabul Edilmedi
  • Üyelik 17.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Elektronik
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 822
  • Beğeniler 16 / 188
  • Ticaret 0, (%0)
Wordpress daha iyi hizmeti imkanları kullanımı ve temaları açısından :) blogger a çekmeni tavsiye etmem :)

GorkeM GorkeM WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek .
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 167
  • Beğeniler 27 / 33
  • Ticaret 0, (%0)
Ben blogger kullanıyorum blogger yeni yeni gelişiyor wordpress'de ise her özellik var ... :) uğraştırır belki wordpress iyidir ... :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al