Dolphin
Web Tasarım & SEO Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
N** E**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Hocam iade, değişim konuları bir şekilde hallolur. Ancak bu konu oldukça da önemlidir bence. Müşteriyi memnun etmek her şeyden önce gelir benim için. Nedenleri bir çok şeye ayrılabilir. Sonuç olarak birilerinin tavsiyesi, yorumu üzerine insanlar alış veriş yapıyor. Bu şekilde bir işe girmek için öncelikle seçeneklerinizi sunmanız hangi farklılıklar olacak ve insanları ne ile büyüleyeceksiniz öncelikle bunun projesini çizip daha sonra diğer aşamalara geçmeniz gerekiyor. Sağlam bir ekip oluşturmak, iyi bir sermaye, iyi bir reklam, iyi bir SEO, iyi bir web sitesi vb. unsurlarını da halletmeniz gerekiyor. Bu sektörde olup paraya para demeyen şirketler ve insanlar çevremizde mevcut. Bu şekilde olan kişilerle irtibata geçip sistemin nasıl işlediğini gelir gider kar zarar vs. öğrenin derim.
hayat illegal!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web tasarim grafik tasarim
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Degerli yorumlariniz icin tesekkurler arkadaslar kisiye ozel olacak die bir kisitlamamda yok acikcasi bugun istoc a gidip fiyat arastirmasi yapacagim islerimi bitire bilirsem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Twitch Partner Streamer
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
20, (%90)
Bana kalırsa bu işi yapan köklü siteler ve firmalar zaten mevcut eğer onlardan farklı şeyler üretebilecekseniz bu işe girişin. Ama şunu unutmayın bence hocam gerçekten çok farklı konsept düşünmeniz gerekebilir. Domain güzel iş yapıp yapmaması tamamen sizin elinizde.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sosyal olan her şey.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
siyahsut adlı üyeden alıntı
Kişiye özel satışlarda şu ibareyi yazarsan " kişiye özel olduğu için iade kabul edilmeyecektir " dersen iade etmez kimse etse de kabul etmezsin olur biter
internetten alınan ürünlerde, iade hakkı tamamen müşteriye aittir ve bu hak yasalar tarafından korunmaktadır. Siteye öyle bir ibare konuldu diye bu hak ortadan kalkmaz
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Hosting Firma Sahibi
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
f5medya, proje güzeldir. Proje için sermaye canavarlarından uzak durun derim. Sermaye harcamadanda böyle bir iş yapılabilir fakat biraz etrafı araştırman gerekli, ürünleri biryerden stoklamak yerine ürünleri sipariş geldiginde alıp kâr marjını belirleyip satışını yapabilirsin. :) İyi çalışmalar
En iyi olanı tercih edin.
zirvesunucum.com | zsi.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web tasarim grafik tasarim
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Degerli arkadaslarim ilginiz ve alakaniz beni gercekten cok mutlu etti yardimlasmak guzel dun istoc a gitme firsati buldum ve biraz arastirma yaptim fiyatlar dolar uzerinden verildigi icin biraz pahali ama bir kac firmadan fiyat listesi bekliyorum dedigim gibi buyuk sermayem yok 2 3 bin gibi sermaye ile ufak ufak baslamayi dusunuyorum vergi mukellefi oldugumuz icin o kargoda faturada felan sikinti yok suanda firmalarla gorusuyorum .. vaktinizi ayirdiginiz icin minnettarim....
Mobilden yazdigim icin kusurum olduysa hakkinizi helal edin.