-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar mesala orta öğretim 4. sınıf edebiyat kitabında ki bilgileri konu konu siteye yazsam özgün olur mu bir kaç konuyu google de baktım yazılmamış. Sizce böyle bir tarih sitesi , edebiyat sitesi tutar mı ?
Güncel Teknoloji Blogu '' gunceltekno.com ''
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mimar
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Güzel fikir fakat o kitapın yazarının yayınevinin o yazı üzerinde hakkı var.Dolayısıyla en azından kaynak belirtmen gerekli.Bir diğer husus da bu tür kitaplar genelde internette pdf olarak aranır metin olarak değil.
ilanmerkezi.org muziksozleri.com ucuzadomain.com alanadları satılıktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Bende adı duyulmamış yayın evinin hafıza tekniği için edebiyat kitabı almıştım 4 yıl önce. blog siteme günde 3 tane yazar hayatı ve 3-4 tane edebiyat hakkında bilgi girdim (girmeden önce internette varmı diye detaylı araştırma yaptm yoktu). ayda sadece arama yaparak 2-3 kişi geliyor o kadar. Umarım sizinki tutar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Ben tiyatro texi girmiştir internette hiç yoktu. Bu fikir bir çok kişinin aklına gelmiştir açık ve çok düşünmeye gerek duyulmuyor yani fikir iyi değil çünkü uğraş gerektirir ama emekleri geri alamazsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Siz beni yanlis anlamissiniz mesala tarih kitabi olucak ders kitabi ama 2. Dünya savasini yazicam konu konu boyle :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam pdf yazi dan arka planda kaliyor. Yani yaziyi giriyorum googleden ilk yazi sonra MEB PDF i cikiyor.