-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Makale
-
-
Ad Soyad
U** B**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Merhaba dostlar,
Aklımda birkaç haftadır bir proje mevcut fakat bir türlü uygun domain (veya lakap misalen Kitap Abi) bulamadım.
Esas amacım, son dönemlerde hiç kitap okumaz oldum bu yüzden kendi adıma kitap okuma alışkanlığımı tekrar kazanmak için bu siteyi aracı etmek istiyorum. Okuduğum kitapları kendimce yorumlamak, insanlara beğendiğim kitapları önermek istiyorum. Bir yandan da kendi yazdığım fantezi tabanlı hikayeleri ayrı bir bölümde paylaşmak istiyorum. İlk hedefim boşta olan bir alan adı ile blogger ile başlamak, ardından domaine geçmek. Mümkünse boşta olan com/net domainler de olabilir.
Bu konuda amacım domain satın almak değil, tam tersine domain fikirleriniz ile beni aydınlatmanız.
Saygılarımla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Direk domain ile başla hocam, blogspotların hepsi tutulmuş. Bu alanda yayın yapan çok blog var.
Birkaç tane örnek domain attım. Başarılar...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
üniversiteli
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Elimde 2 tane .com domain var tam olarak konu ile alakalı değil ama beğenirseniz bende böyle birşey yapmak istiyorum beraber yapabiliriz
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kitapcafe, kitapkafe, kulturkafe aklıma gelenler hepsi alınmış :(
Çanakkale
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** Z**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Alınması başka, kullanılmıyor. bende "Sozkitapta.com" Var neredeyse 6 aydır bir tema bulup bişi yapamadım.
1 kişi bu mesajı beğendi.