-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Bu aralar bir çok proje geliştiriyorum. Aklımda bir tane konu incelemeleri hakkında proje var fakat ilgi gösterilir mi emin değilim. Bu konuda sizlere danışmak istedim.
Aklımdaki proje şu;
Süper jenerik bir domaine;
Bir video açılacak. (Özel player, özel kodlama, özel tasarım, Video öncesi özel intro, HD kalite vs.)
Bu video sitesine üye olunabilecek. Üye olan herkes buraya video gönderebilecek.
Videoların konusu tamamen her hangi bir konuda inceleme olucak. Örneğin; Android uygulamaları, Oyunlar, İnternet siteleri vb konular hakkında incelemeler.
Güzel bir kadro kurulabilirse iş yapabilir diye düşünüyorum ama şüphelerim de yok değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi - Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam projeniz güzel.Gerçekten güzel bir kadronuz olursa işe yarar.Fakat güzel kadroyu kurmakta zor ve özel kodlama ve tasarım yapmak siteyi daha iyi gösterir.Şahsen benim düşüncem sitenin tutucağından yana.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İyi bir kadro olursa ses getirebilir. Ekip çalışması bu tip işler için şart. Videolar çok uzun olmazsa ziyaretçilerin daha çok ilgisini çekebilir. İnceleme sitelerine ilginin arttığını düşünüyorum. Tek bir alana yoğunlaşılırsa daha etkili olacak. Böylece zaman içinde önemli bir referans kaynağı haline gelinebilir. Yolunuz açık olsun. Umarım projeniz en kısa zamanda hayata geçer.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.