-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yabancı siteden Türkçeye çevirin, bence tutar. Çoğu büyük site, genelde listeli içeriği olan siteler başka başka dillerden çeviriyor zaten. O içerikten ingilizce olarak ziyaretçi beklemeyin ama "indir", "... teması", "... eklentisi" gibi kelimeler eklerseniz, bu şekilde arama yapan Türk ziyaretçileri çekebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Kopya içerik yerine özgün içerik girerseniz uzun vadede daha sağlıklı sonuçlar alırsınız. Diğer türlüsü sadece kısa süreli başarı getirir.
dvrmkcn
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ogrencı
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Galiba kendimi iyi anlatamadım kopya içerikten kastım tema tasarımcı sitenin temayı tanıttığı linktekı yazıları Türkçeye çevireceğim sonra yazının altında warez isteyenler için bir buton olucak bide lısanslı almak için ,warez butonuna tıklayanlar yeni bir sayfaya geçecek ve o sayfada temanın warez şekli yer alacak site bundan ibaret olucak burada yazan her şey otomatik işleyecek .
Ek olarak backlinks ve postlinks nokta com ile eski bir ortaklıgımız vardı elimde bir çok seo tools var ve bu siteleri rahatça kullanabilirim sitem için.
Bu işi 30 gün boyunca yürüyeceğim bakalım sonuç nasıl olucak denemekten zarar gelmez.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Twitch Partner Streamer
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
20, (%90)
Orjinal içerikle ömürlük sonuç alınır diye düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sosyal olan her şey.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad