-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Satış
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba kredi almak isteyenlerle banka dışında şahsi olarak kredi vermek isteyenleri buluşturacak yasal izinleri alınmış bir platform tutarmı sizce?
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
yasal izinleri alabilirsen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Özel Sektör
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Banka dışında bir kişinin kredi verebilmesi için Şirket olması gerekmektedir, ve bu şirketler BDDK tarafından denetlenmektedir. Sizin kurmak istediğiniz şey Anladığım kadarı ile "Pazar Yeri" olacak. Sizin için her hangi bir yasal izin almanızı gerektirecek bir durum yok, sonuç itibari ile krediyi veren siz değilsiniz. Ancak sizin sitenize üye olup kredi verecek kişi Finans Şirketi olması lazım. Yasal Mevzuatın didik didik edilmesi lazım anlayacağın.
Asıl soruna gelelim. Ben tutacağına inanmıyorum ancak sen yasal mevzuatı iyice araştırdıktan sonra sıkıntı yok ise "Denemekten Zarar Gelmez" diyerek işe giriş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
underwriter
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bana internet üzerinden tefecilik gibi geldi oluşum yargısal olarak önü açık bir şey değil.
Şahıslar şahıslara kredi veremez. Bir faiz oranı denetimi veya herhangi bir denetim veya gözetim yok bddk üzerinden ciddi para ve hapis cezası alabilir bu imkanı sağlayan kişi.