netbozum
tr.link

Kriptex.org ne yapmalıyım ?

13 Mesajlar 2.268 Okunma
acebozum
tr.link

Expert Expert Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 17 / 9
  • Ticaret 0, (%0)

cnkymz adlı üyeden alıntı

Öncelikle cevap iyiydi ;) buradan kanaat getirdim ben. İnsan bilgisiz olduğu konuda neden bir şey yazabileceğini iddia etsin.

bilgim var ama tabiki uzman seviyede değil şifrelemede sadece bilgi yetmiyor çok daha fazlası lazım eksik olduğum konularda çok saygıdeğer webmasterlarımızın suyuna gitmek gibi eleman açığı var hele tasarımcılar hep ayrı bi dünya ben bi sisteme güvenlik hizmeti veririm ama onu kuran kişiyle muhatap olmam işte onu yapıcak birileri olsa çok güzel olacak.

googleasistan
reklam

cnkymz cnkymz Araştır Dur ! Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Kimya Mühendisliği
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 169
  • Beğeniler 41 / 43
  • Ticaret 0, (%0)

Expert adlı üyeden alıntı

bilgim var ama tabiki uzman seviyede değil şifrelemede sadece bilgi yetmiyor çok daha fazlası lazım eksik olduğum konularda çok saygıdeğer webmasterlarımızın suyuna gitmek gibi eleman açığı var hele tasarımcılar hep ayrı bi dünya ben bi sisteme güvenlik hizmeti veririm ama onu kuran kişiyle muhatap olmam işte onu yapıcak birileri olsa çok güzel olacak.

Sana yardımcı olmak isterdim hocam, fakat konuya hakim değilim. Röportaj yapıyorum zaten kendi bloğumda hatta tasarım üzerine yaptığım söyleşiler var, fakat konu dışı olduğum için güvenlik sistemleri hakkında, bir şeyler üretemem. Konuya daha hakim kişiler lazım sana...
Expert

kişi bu mesajı beğendi.

Kaplan Kaplan ahmetkaplan.net Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek User Interface Designer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1084
  • Beğeniler 304 / 530
  • Ticaret 4, (%100)
Bir öneriydi zaten benim sunduğum. Ama bu domain ile ya benzer bir yapı uygularsın ya da bir müzik grubu kurup ismini kriptex koyarsın :)

Sıradan güncel, medya yada internet vs blog ile boşa kullanmış olursun.
Expert cnkymz

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al