-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Software Engineer
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba;
Öncelikle hepinize selamlarımı sunarım.Sizlere şuan kodlama ve marka aşamasında olan bir bir projemizden bahsetmek istiyorum.
Kullanıcı odaklı inceleme sistemi.
Sistem Nasıl Çalışır?
Herhangi bir ürün almadan önce onun hakkında bilgi edinmek isteyebilirsiniz,hatta büyük ihtimalle araştırmadan da almazsınız.Büyük forumların inceleme yaptığı doğrudur fakat bir kişinin fikirleri ne kadar doğrudur? Yaptığı yorum ne kadar bize uygundur? Tartışılır.
-Öncelikle yeni bir ürün alırsınız incelersiniz izlenimlerinizi platformumuz üzerinden,inceleme yazınızı paylaşırsınız.
-İnceleme yazınız altında,birçok kişi ürün hakkında,düşüncesini nedenlerine bağlı olarak yazar.
-Ürün hakkında bilgi arayan kişi sitemiz üzerinden arama yaparak inceleme yazısına ulaşır ve tüm başlığı kontrol eder.Kullanıcı yorumlarına bakarak ürün nerede yetersiz,nerelerde iyi performans gösterilir öğrenilir.
-İnceleme yazarı,ne kadar inceleme yaparsa o kadar sistem başarısı kazanır.
-İncelemeyi özel kişiler değil,ürüne sahip olan herkes yapabilir ve sistem kesinlikle kullanıcı odaklıdır.
Çünkü sizin ne demek istediğinizi en iyi,ürünün sahibi anlar.
Sitem bu şekilde arkadaşlar.Lisans bir ürün patenti çıkma aşamasında,marka değeri oluşturuluyor.Sizinde fikirlerinizi almak istedik.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi bir araştırma yapsanız bu işin olmayacağını görebilirsiniz. Alışveriş sitelerinin tümünde yorum bölümü var. İnsanlar ürün aldığı yere yorum yapar. Yani bir ürünü alıp gelip sizin sitenize yorum yapmaz. Hele sıfırdan böyle bir işe girmek olacak iş değil.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Şahsen araştırdığım bir şeye hiçbir şekilde yorum yapmadım. Araştırdım, uygunsa aldım değilse almadım.
Yorum kısmını unutun bence hocam :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gitti gidiyor dan geçenlerde bir ürün aldım. 180 tane yorum vardı. Adı üstünde yorum yani tutup yarım sayfa yazıyı kimse okumaz. Yorumların yüzde 90 olumluydu. Bu ürünü aldım ben de son derece memnun kaldım. Bu tür yerlerdeki yorumların güvenirlik oranı diğer yerlerde yapılan yorumlara göre çok daha yüksek.
Hele bu iş bir forum şeklindeyse hiç olmaz. İnsanlar uğraşıp üye olmaz. Bilmiyorum bana tutma ihtimali zor gibi geliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İlk bakışta güzel bir sistem gibime geldi. Kullanımı rahat ve görseller ile yazıların ayrı sütunlarda olacağı bir site gözümde canlandı. Denemeden karar verilmez umarım tutar benim hoşuma gitti şahsen. Forumlarda beni o ilk mesajların kocaman kocaman görselleri tuğla şeklindeki upuzun yazıları çok yoruyor. Evet okuyorum sonuna kadar ama daha pratik daha derli toplu olacak bir sistem olur, umarız.