-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
inşaat mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar ilginç bir başlık oldu benim avusturalyadan abimin hediye olarak getirdiği bir laptobum var. Fiyatı yaklaşık 4bin dolar. İşin kötü yanı bu bilgisayarın arkadaki sürgüleri kırıldı ve monitor sabit kalmıyor ekran düştüğü için renkleri falanda bozuldu.
Benim yapmak istediğim monitoru tamamen sökmek ve evdeki masaüstü bilgisayarın monitoruna bağlamak kısaca laptobu masaüstü gibi kullanmak istiyorum. Bu mümkünmü acaba ? kendi ekranı takılı değilken görüntüyü harici monitore nasıl verebilirim şimdiden teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
işci
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sorun sadece menteşelerdeyse ve bilgisayarının kasasını değişmek ismiyorsan çelik macunu var 3 4 lira bişey onunla yapıştırdğın zaman daha imkanı yok ordan çıkmaz. Tabi bilgisayarınıda monitere bağlayarak kullanabilirsin sanırım dönüştürücü kullanıyorlardı
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://goo.gl/SD6sc8
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hdmi kablosu al bilgisayar ve monitöre bağla. eğer monitörün hdmi girişi yoksa diğer kabloyu bağla.
iyikalp.com | editör
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ziraat Katılım I.T
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Laptopuın yanında Hdım veya vga girişi olucaktır ekranda da hangisi varsa ikisini bir birine bağlaman yeterli. Sonra Windows + P tuşuna basarak ekranlar arası geçis yapabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben bu konuda tecrübeliyim daha önce iki adet laptop un ekranını kırdım aynı mantık ile WGA kablosu ile harici bir monitore yansıttı hiç bir sıkıntı olmadı yani bu mümkün hatta ekranı direkt o bağlantı yerlerinden kesip attı fazlalık yapmasın diye :D
tercihimukrayna.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yapman gereken tek şey yazmayı unutmuşum ekranı yansıtmak laptop ta F tuşlarında ekranı yansıt var şuan F kaç hatırlamıyorum yada ekranı görebiliyorsan yani kırık vs değilse ayarlardan yapabilirsin yansıtmaya yalnızca 2. Ekran seçeneğini seç işin tamamdır
tercihimukrayna.com