Bende aslında sizin gibi düşünüyorum.
Alan adını satıp satmama konusunda kararsızım açıkcası daha biraz önce satın aldım diyebilirim. Ancak değerli arkadaşların değerli yorumlarından sonra satmama konusunda fikrim değişecek gibi. Yine de özel mesaj yoluyla teklifinizi iletmenizi meklerim.
StreetStiLLs adlı üyeden alıntı
Aynen bende o şekilde düşündüm. Ama büyük ihtimal betadan sonra çok oyunculu geçecektir diye düşünüyorum. Çünkü bu oyunun amacı %99 marka bilinirliğini arttırmak amaçlı. Online oyunlar daha çok oynandığına göre bu işten para kazanmasalar bile marka reklamı için çok oyunculu olarak pazarlamak daha mantıklı bence. Hatta ben olsam ücretsiz çok oyunculu oyun olarak piyasaya sürerdim ki inanlara subliminal markamı aşılayım :)
Oyun henuz erken erişimde satılıyor. 2016 nın başlarında tamamlanacak ve multiplayer ayrıca online olarak da oynanabilecek
OİS adlı üyeden alıntı
Hocam açıkcası legoturk.com ; bana oyundan ziyade ürünün distribütörlüğü gibi geldi. Ama yinede iş yapar. Başarılar..
NOT: Sitenin reklamını yapabilirim pm ile ulaşabilirsin.
Teşekkür ederim yorumunuz için.Henuz hali hazırda kurulmuş bir site yok alan adını 1 saat kadar önce aldım diyebilirim. Ancak çok büyük ihtimal wordpress alt yapısı ile bir tema hazırlayıp yayıma sunabilirim. O zaman sizinle iletişime geçerim ve karşılıklı reklam değişimi yapabiliriz isterseniz ?