netbozum
tr.link

Link kısaltma servisi projesi tutar mı ?

12 Mesajlar 1.900 Okunma
acebozum
tr.link

Plain Plain Freelancer Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 799
  • Beğeniler 64 / 241
  • Ticaret 42, (%100)

BRKNCPN adlı üyeden alıntı

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için, 5/10 TL ödeme yapmaya hazırım öyle bir şey olursa fakat ysrsmhh adlı arkadaşın söylediği bot olayı dikkatimi çekti. Eğer öyle bir şey olup ta hile hurda yapan olursa da baş edebileceğimi sanmıyorum güçlü bir yazılım yazdırmak gerek başkasına hazır scriptle olacak iş değil anladığım kadarıyla :)

Bence tam tersine çok kullanılan bir hazır script alırsanız o tür şeyler düşünülüp engellenmiş olacak.
Eğer özel kodlatırsanız kodlayan kişinin o sırada aklından bile geçmez bazı şeyler ve bir sorun olduğunda iş işten geçmiş olur.

googleasistan
reklam

BRKNCPN BRKNCPN ucakteknolojisi.org Kullanıcı
  • Üyelik 27.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 279
  • Beğeniler 69 / 53
  • Ticaret 4, (%100)

wmprx adlı üyeden alıntı

Bende dusunmustum boyle bir sey ama butcem olmadigi icin vazgecmistim. Script fiyatini sordugumda 2500 givi bir rakam istemislerdi.

Plain adlı üyeden alıntı

Bence tam tersine çok kullanılan bir hazır script alırsanız o tür şeyler düşünülüp engellenmiş olacak.
Eğer özel kodlatırsanız kodlayan kişinin o sırada aklından bile geçmez bazı şeyler ve bir sorun olduğunda iş işten geçmiş olur.

Oda mantıklı tabii ki teşekkür ederim önerileriniz için tekrardan iyice bir araştırmak lazım :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al