-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Arkadaşlar Merhaba. Yeni sitem için mail ile günlük/haftalık bildirim yapmak istiyorum.Ama bu bilgilendirmeler spam ve sürekli olmayacak.Eğer aboneliğe katılmak isteyen arkadaşlırımız olurlarsa bana pm yoluyla mail adreslerini yollamaları yeter. Merak etmeyin istemediğiniz taktirde abonelikten çıkma hakkınız var denemek içinde olsa ben katılın derim.Zaten mailleri aklıma geldikçe 1 hafta bir 2 haftada bir atacağım. Sitem huysuzblog.com dur. Röportajları vs toplu olarak bildirebilir sizden anket sorusu vs isteyebilirim.Ama sürekli ve spam şeklinde olmayacak. Msnleri kimseye söylemeyeceğim.Sadece ben abonelik için kullanacağım. İsteyen arkadaşlar pm ile bildirsinler. :) çoklu paylaşmak iyi değil :)
Böyle bir hevesim var işte :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bu işlemi kendin tek tek yapmak yerine Feedburner gibi bir abonelik sistemi kullanmanı tavsiye ederim.. Aksi takdirde bir süre sonra toplu mail attığın mail adresin kara listeye düşebilir, bu da e-postalarının SPAM klasöre düşmesine sebep olabilir :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Feedburner işini fazlasıyla görür. Forumda arama yaparsan konular mevcut :)
Sitendeki yazılar günlük olarak mail abonelerine gönderilir. Mailin gideceği zaman aralığını (saat kaç ile kaç arası) seçebilirsin. Dilersen yazılarını Twitter'da otomatik olarak paylaşmasını sağlayabilirsin. Yeni yazı olup olmadığını RSS'den çekiyor, siteadresin.com/feed adresinden.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** S**