-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ön ödemeli kartta kalan son 5-6 lira ile mail.name.tr alan adını kaydettim. Soap sisteminden tc kimlik + doğum yılı + isim soyisim ile kullanıcıların doğrulama yapıp isim.soyisim@mail.name.tr uzantılı mail alabilecekleri bir sistem düşünüyorum. **************lık önleme yönünden güzel bir fikir olabileceği kanaatindeyim.
Sizce bu mantıklı mı? Domain bu veya farklı bir projede iş görür mü?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Domain benim kanaatimce ancak bu şekilde kullanılabilir. Kullanıcıların gönderdikleri postalardan tamamen siz sorumlu olacaksınız. Bunu da unutmadan bu şekilde bir proje yapabilirsiniz.
Çınar Web - Profesyonel Web Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
denizbey Merhaba. Konu hakkında pek fazla bilgiye sahip değilim maalesef. İyi çalışmalar dilerim.
Çınar Web - Profesyonel Web Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Student
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Ben tcmi vermezdim başkasından mail isterken de mail.name.tr hesabın var mı demezdim ama tabii ki domain böyle bir projeye gidebilir. Mail yanında Google drive falan gibi bir şeyler verilse belki kullanım olabilir ya da mail.name.tr alan adı ile bir yerlere üye olanlara indirimler falan vs gibi şeyler olsa tabii bunlar için de anlaşma vs yapmak gerekiyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İşletmeci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Gmail varken artık kimse başka sağlayıcıya geçmez. Yahoo bile eski yahoo değil. Outlook desen yine kullanıcı kaybediyor. Yani deneyin isterseniz ama boşa kürek çekmek bana göre.
1 kişi bu mesajı beğendi.