tr.link

Makale Pazar Sistemi - Beyin Fırtınası

22 Mesajlar 3.008 Okunma
acebozum
tr.link

warlordsp warlordsp figurex.net Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 231
  • Beğeniler 16 / 40
  • Ticaret 11, (%100)
takiplekazan arkadaşım. Sen benim konu içine yazdıklarımı okumadan, hukukumuz olmadan nasıl hakaret edercesine bu mesajları atarsın?

Konunun içindeki konuşmalarda düşünce tarzımı belirtmişim.
1. Komisyon almayı düşünmüyorum. PARA KAZANMAK GİBİ BİR AMACIM YOK DİYORUM !!
2. 5 bin lira gibi bir yazılımsal ücretten bahsediliyor. Ben bunun daha altında bir rakama halledilir mi diye sormuşum. Sen kalkıp bana mezarcı muamelesi yapamazsın!

Ben 2013'den bu yana bu sitede konuları takip eden gerektiğinde yorum atan fikir alışverişinde bulunan bir üyeyim. Bu zamana kadar senin gibi seviyesizce, ahlaksızca ve kendini sorgulamadan konuşan birini ilk defa görüyorum. Senden ricam bir daha ne konuma burnunu sok nede bir kelam et.

Sen kalkıp fikirlerime katılmıyorsan bile bana hakarette bulunamazsın! Haddini bil ona göre tavrını takın.

googleasistan
reklam

takiplekazan takiplekazan www.ucuztakipcim.com Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Sosyal Medya Uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Ş**
  • Mesajlar 860
  • Beğeniler 85 / 277
  • Ticaret 1, (%100)
Benim yazdıklarımın hepsi geneldi. Daha önce buna benzer birçok konu okuduğumdan dolayı genel düşüncelerimi yazdım.

Haddimi senden öğrenecek değilim. Klavyene hakim olamıyorsan tuşlarına kilit vurabilirsin.

2013 den beri bu forumda olmanın alakasını çözemedim ama daha fazla gereksiz polemiğe girmek istemediğimden uzatmayacağım.

Kolay gele.

Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al