bloggerim
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba,
Forumda görmüşsünüzdür. Makale satıyorum fakat bir çok insan güven sıkıntısından daha çok bilindik kişilere makale yazdırmayı tercih ediyorlar. Bende bu güvenlik sıkıntısını önlemek için. Bir makale satış sitesi açsam iyi olur mu? Satacağımız makaleler kendi makalelerimiz olacak. Her kategoride hazır makalelerimiz bulunacak isteyenler yeniden makale yazdırabilecek. Bütün ödeme yolları yapmayı düşünüyoruz. Mobil ödemeden tutun havale/eft kadar. İşlemler otomatik olacak.
Sizce böyle bir site nasıl olur tutar mı? Millet makale siparişi verir mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
forumdan 1 arkadaşın öyle bir sitesi vardı ama tutar mı tutmaz mı bilmiyorum
Mukim
Ne yapalım meselâ?
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticâret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
G** C**
-
-
-
Ticaret
101, (%100)
Bu şekilde bir düşünceye sahip olmanız oldukça yanlış. Burada herkes ticarî faaliyetlerine sıfırdan başlıyor. İki sene önce üç kişiye ücretsiz referans makale yazarak bu işe başladığımı belirtmek istiyorum. Bir hiyerarşi var elbette, fakat bu tamamen çalışma prensibinize bağlı bir unsurdur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Öncelikle makale satışı sırasında müşterideki güvensizlik ödeyeceği paranın kaygısı değildir. Ödeyeceği para karşısında ona teslim edilen yazının kalitesidir. Yani siz bütün ödeme şekillerini en iyi şekilde sunsanız da kaliteli yazı yazdığınızı kanıtlayamazsanız hiçbir şekilde ilerleyemezsiniz. Ayrıca bu forum üzerinde 1 seneye yakın makale satışı yapan birisi olarak ilk başladığımda 3 günde 1-2 makale işi alabiliyorken zamanla kalitemi gösterip sistemi oturtarak gün içerisinde isteğime bağlı olarak 30-50 makale arasında yazmaktayım. Kısacası ödeme yollarını güvenilir hale getirerek ve hazır makale yazarak ilerleyemezsin. Sen kaliteli yazıyorsan biraz uzun sürse de zamanla müşterilerin artacaktır. Bu yüzden bu sistemi önermiyorum.
Makale & Editörlük Hizmetleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Yazar alacaksan iş değişir, ayrıca benim demek istediğimde kaliteni kanıtlamadan site açma açarsan tutacağını sanmıyorum. Ayrıca yazarlarını dikkatli seçip yazılarını hep aynı güzellikte sunmak zorunda kalırsın. Kaliteli yazı yazan bir yazarın da 100 kelimesi 1 tl gibi standart bir fiyattan aşağıya çalışacağını sanmam bu yüzden sana pek pay kalacağını düşünmüyorum.
Makale & Editörlük Hizmetleri