Kings
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
Hayırlı olsun umarım makalebank.com ileride bir projeye dönüşür bizde hizmet satın alırız. İnsanlara faydalı olmak adına bulduğum güzel boştaki com domainleri wmaraci.com'dan sizlere yazacağım arkadaşlar böylelikle bir birimize yardım ederek daha iyi yerlere gelebiliriz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Alan kişi büyük ihtimal elinde bekletip sonra yüksek fiyata satacak. Tebrikler, proje haline getirebilecek birisi yerine bir domaincinin almasını sağladınız :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam alınmış konuyu kapatın :) almaya kalktım alınmıs :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
işte böyle motive edici mesajlarla, forum üyelerinin biraz daha özverili paylaşım yapmasıyla, bence bu sorunlar aşılır. wm aracı yönetimi hakkında bende aynısını düşünüyorum, sürekli geliştiriyorlar, moderasyon doğru yapılıyor. bana göre iş üyelere yani bizlere düşüyor.
insanlar bilginin paylaşıldıkça kaybedilen birşey olduğunu sanıyorlar, aslında paylaşıldıkça ülke interneti gelişir, ülke interneti geliştikçe reklam verenler artar, gelirler artar, sektörde yetişmiş insan sayısı artar, istihdam artar. herşey birbirine bağlı bu sistemde. ama sizinde dediğiniz gibi büyük resim görülmüyor localde boğuluyoruz.
bence de domain harikaymış, bu alana henüz app olan bir sistem yapılmadı. tamamen bulut üzerine nefis bir proje çıkabilir. markalar dijitale yayıldıkça içerik ihtiyacı artacak. ama işin profesyonel yapılması gerek. geçen isim vermeyeceğim 4 arkadaşa makale yazdırdım, 4 taneside çalıntı içerik geldi. yazarların bu saçma kafadan çıkması gerek artık.