Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merak ettiğim bir durum var. Marka olabilecek akılda kalıcı kısa anlamsız isimler mi daha avantajlı? Yoksa direk uzun akılda kalması imkansız uzun domainler mi?
(ÖRNEKLER TAMAMEN SALLAMADIR) mesela haress .com gibi sallama bi marka ismi mi daha avantajlı yoksa arama hacmi yüksek sallıyorum bugununonemlihaberlerineler .com gibi arama hacmi yüksek ama direk girisin imkansız oldugu bir isim seçmek mi daha avantajlı? ☺️ SEO aşırı önemli ama burada hangisi 1-0 daha avantajlı başlıyor.
DeepX
PM ile ulaşın
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Keyword domainlerin mantığı bana göre kurup bırakacaksın; ki ben öyle yapıyorum gayet iyi gelirleri var. (Arada bir ilgileniyorum)
Marka domainler ise projeliktir, forumlarda kullanırım veya - kurarsam bir gün- e-ticaret sitesinde.
Edit
Seo konusunda emin ol aralarındaki fark, bir arpa boyudur.
İçerik her şeydir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
@deepX Hocam uzun süredir bakıyorum hiç bir anahtar kelimede keyword domain çıkmıyor nerdeyse. Bana hiç denk gelmiyor ozellikle onu aramadığım sürece. Bütün kategori ve kelimelerde büyük markalar , haber siteleri vb ele geçirmiş resmen. İnanılmaz bir rezalet var Google ses çıkarmıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sonuçta her kullanıcı arama motorundan gelecek diye bir şey yok. Örneğin ya olurda banlanırsan? Birde bu açıdan düşünmek lazım. Kısa her zaman daha iyidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tabi ki marka domain. Keyword domain eskiden etkiliydi, artık neredeyse hiçbir önemi kalmadı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
adasd
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
keyword domain eski de olsa hala kullandığım yerler var başarı da aldım
JesseW
Kimlik Onayı Bekliyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Keywords domaini almak daha mantıklı markayı zaten siz yapabilirsiniz istedikten sonra.