ozibu51
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci-Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar benim dayımın bir ofisi var onlarda da pc ile işlem yapılıyor. dayım da onları arada sırada işlerini yapıyor m diye kontrol etmek istiyor.
bunun için bir program varmıı
aradağım program bir pcnin masa üstünü o kişye fark ettirmeden gözetlemesini sağlayacak bir program ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hak ihlalidir Bu. Adamın PC'de özel bilgilerini içeren sayfaları görüntülemeyeceği ne malum ?
Dava açılırsa suçlu bulunma olasılığı oldukça yüksek olur. Bunun yerine Filtreleme sistemi kurdurun bilgisayarlara. Otomasyon sistemi tarzı.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
emr
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Oto Kiralama
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Aynı ağda ki bilgisayarları mı izlemek istiyorsunuz ? Yoksa uzaktan erişim sağlayıp izlemek mi istiyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bence uğraşma bunlarla. bu güvensizlik, kavga getirir. özelini merak etme bencede
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
Dayın o kadar takip etmek istiyorsa çalışanlarını işlerini yapıp yapmadıgını çalışanları kovsun işten daha iyi en azından bu yola başvurmaz o insan orda çalışıyorsa istediğini yapar o pc de ve onun özel pc si sayılır bende aynı şekilde çalışıyorum ofiste patron geliyor arada bir kontrol ediyor ama benim yüklediğim programlara veya girdiğim sitelere karışma gibi bir lüksü olamaz sonuçta herkes işini yapıyormu ona bakarsın işin yapılmışsa çalışanın o bilgiyarda ne yaptığı hiç bir patronu ilgilendirmez dediğim gibi o kadar çok takip etmek istiyorsa çalışanını işten çıkartsın böylelikle takip etmesine gerek kalmaz :)
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ozibu51 adlı üyeden alıntı
1. si pc ler dayıma ait özel pc değildir
2. pcler aynı ağa bağlı ama farklı ağdanda bağlanabilir olursa çok güzel olur
3. bana hak iddiası filan demeyin lütfen kimse pclerde özel dosya barındıramaz iş pc si bunlar
Hocam Merhaba. Oranın iş yeri olması, bilgisayarın dayınıza ait olması birşey değiştirmez. Banka işlemleri, Mail vb herşey kişiye özeldir.
Ama birde öneride bulundum zaten. Örneğin ana bilgisayar üzerinde otomasyon kurduracaksınız. Kullanılan diğer bütün bilgisayarlar, ana bilgisayar üzerinden işlem yapacak. Böylece sadece anabilgisayarda izin verilen işlemler diğer bilgisayarlarda yapılabilir. Örneğin Facebook'a girişi engelleyebilirsiniz vs.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam şimdi sorun şu, biz size burda bu bilgiyi verdiğimizde bu bilgi herkese açık olacaktır. Sonra 12 yaşındaki çocuklar "ekran gözetleme yazılımı" yaptım diye ortalıkta dolanıp duracaklar. O yüzden açık bir şekilde bilgi veremeyiz.
NetOp School adında bir yazılım mevcut, bunu biz okul laboratuvarlarımızda kullanıyoruz. Öğretmen makinesindeki kişi bilgisayarların ağa bağlanabilirliğini, dosyalarını ve masaüstlerini kontrol edebilme ve gözetleme yetkisine sahip. Bir araştırın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
PClere RAT Trojen veya log sok gitsin :D
İnternet Bizans ise, biz de FATİH'in fedaileriyiz!
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Güvenmiyorsa işten çıkarsın. Özel hayat diye bir şey var.