lostyazilim

Mekan Tanıtım&Reklam İşi

5 Mesajlar 488 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

theCrawLe theCrawLe mobiluzman.com Kullanıcı
  • Üyelik 30.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Muhasebe Uzmanı
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 2482
  • Beğeniler 615 / 615
  • Ticaret 12, (%100)
Merhaba arkadaşlar, çoğu arkadaşımızın girdiği bir proje firma tanıtım vs. gibi siteler var tabi;

Benim aklımda şöyle bir şey XX şehrindeyim büyük bir şehir ve eğlence mekanları, cafeler vs. bolca var.

4 kişiyiz 2 bay 2 bayan olmak üzere, Bir web sitesi oluşturup, atıyorum xxeglence[nokta]com şeklinde. Bir profesyonel kamera ve profesyonelce hazırlanmış broşürler ile 1 bay ve 1bayan arkadaş resmi giyinmiş bir şekilde mekan mekan gezip cafe,bar,lokanta vb. yerlere teklifler sunacak resimlerini çekip websitesi üzerinde tanıtım yapacak ve makaleler hazırlayacak tel no vs mekanın bilgileride olacak tabiki açılış kapanış saatine kadar.

Sitede bronz gümüş ve gold paket olacak paketler arasındaki tek fark gün farkı olacak atıyorum bronz 3 ay gümüş 6 ay gold 1 sene gibi.Tanıtımlar bu paketler doğrultusunda aktif olacak.Zamanı dolan paketler pasife düşecek sistem pasife düşmeden direk uyarı verecek mail ve sms yoluyla müşteriye paketi yenilemesi için.

Demem o ki böyle bir proje tutar mı sizce daha detayı var fakat gerçekleştirmeyi düşündüğüm ve profesyonelce yapmayı düşündüğüm bir proje fakat sürekli para akışı sağlarmı o konuda fikirlerinizi almak istiyorum.

öksürüğe ne iyi gelir  https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir
wmaraci
reklam

entelesan entelesan arayorum.com Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Karaman
  • Ad Soyad A** Ü**
  • Mesajlar 191
  • Beğeniler 36 / 38
  • Ticaret 3, (%100)
Benzer bi fikri bende düşünmüştüm fakat sizin projenizdeki dezavantaj insanlar sadece mekanların reklamını yapan bu siteye niye girsin. Lütfen bu eleştiriyi yanlış anlamayın. Bu eleştiriyi kendi projem içinde yapmış ve o eksikliğe şöyle bir çözüm üretmiştim. Mekana sürekli takılan popüler insanları bulup swarm tarzı bir yer bildirim sistemi entegre edilebilirse hem firmaları ikna etmek kolay olur. Hem siteye ziyaretçi çekmek. ??

Sosyal İlan Platformu - Arayorum.com

• Üyelik 30.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Muhasebe Uzmanı
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 2482
  • Beğeniler 615 / 615
  • Ticaret 12, (%100)
Evet farklı şeyler eklenebilir veya bulunan şehrin magazin haberleri vs. gibi blog köşesinde makaleler hazırlanabilir. İnsanların neden girmesi gerektiğine gelince atıyorum dışarı çıkacaksınız fakat mekanlara şöyle bir göz atmak istediniz.

Google'a yazdınız xx eğlence mekanları diye tak çıktı girdiniz siteye baktınız yorumlara resimlere tanıtım yazılarına vs.

antidetron antidetron Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad x** x**
  • Mesajlar 338
  • Beğeniler 45 / 115
  • Ticaret 9, (%100)
Check in sistemi oluşturup, siteye uygun mobil uygulama yaptırırsanız tutabilir. Fena proje değil bana göre.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 30.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Muhasebe Uzmanı
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 2482
  • Beğeniler 615 / 615
  • Ticaret 12, (%100)
Hatta Check'in yapılma sayısına her hafta bir top10 listesi oluşturulabilir ayrıca bir mekanda en çok çekin yapana indirim vs. gibi hediyeler verebilir mekan sahipleri bu tarz kampanyalar ile mobil uygulamada oluşturulursa tabiki tutar.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al